1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.9

Basert på 9 karakterer
0
0
0
1
8
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 18 mnd siden

  Ny favorit

  Jag älskar denna olja! Den doftar himmelskt, tropiskt, somrigt, underbart och ger mitt blonda hår glans som ingen annan produkt kan. Den går även att använda på kroppen och ger GLOW deluxe!
  1 liker

Ogx
Coconut Water Hydration Oil 118ml 118 ml

9 Vurderinger
129,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Dehydrert hår? Dette er en lett, vektløs produktserie med herlig kokosnøttvann, som har naturlig forekomst av elektrolytter og kokosnøttolje. Best av alt? Håret ditt vil både dufte fantastisk og se fantastisk ut!
Gi håret mykhet og fuktighet med denne næringsrike oljen med kokosnøttvann, elektrolytter og et hint av kokosnøttolje. OGX Coconut Water Hydrating Oil er en ekstra lett formel som gir håret vektløs næring og fuktighet uten å etterlate klissete rester som tynger på håret. Oljen styrker og gir elastisitet. Unn håret uimotståelig glas og en eksotisk duft av kokos!
Sprayen er god å bruke i håndkletørt hår, men kan også benyttes i tørt hår for å dempe frizz. Håret blir medgjørlig og får en utrolig glans ved jevnlig bruk.
385 ml
 • Kategori:Hårolje
 • Artikelnummer:
  1689-135-0118

Vanligvis kjøpt sammen

148,-
507,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019