1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 55 karakterer
5
0
5
6
39
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 15 mnd siden

  Best thing ever!

  Love this product. I was told by my hair dresser that this would restore my hair and help it grow! I was skeptical at first, because for years I have tried everything under the sun! But.. It worked! After time and patience, I saw improvements in my hair and it was growing again. To the point where I moved and went to a new hair salon, and the hair dresser said my hair was healthy and fantastic. Normally they say its damaged and orange. Great product!
  2 liker
 • i går 13:17

  Nydelig

  Jeg har lenge vurdert å kjøpe shampooen og balsamen til Olaplex, men synes prisen er ganske stiv. Men endelig kjøpte jeg disse, og jeg angrer ikke et sekund. Begge to er veldig drøye i bruk, så de varer veldig lenge. Håret mitt føles mykt, skinnende og rent etter å ha brukt disse.

  For absolutt best resultat, bruker jeg også Olaplex nr 3 et 1-2 ganger i uken og Olaplex nr 6 og 7 som styling produkt.

  Anbefaler alle produktene fra Olaplex :)
  1 liker
 • for 5 dager siden

  Fantastisk

  All time favourite! brukte kevin murphy tidligere som også er utrolig bra men denne er enda bedre. Jeg har tykt slitt hår med fall og håret mitt elsker olaplex<3 Trenger utrolig lite produkt også for hver vask så de varer lenge:) #konkurranse
  1 liker

Olaplex
Bond Maintenance Duo

55 Vurderinger
565,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Travel Kit
44,25Anb. pris 59,-

Hva gjør Olaplex No.4 & No.5 unike sammenlignet med en ""vanlig"" sjampo og balsam?

No.4 & No.5 inneholder en unik sammensetning av fuktighetsgivende ingredienser som gjør at alle hårtyper får et optimalt fuktnivå. Dette er en av de viktigste komponentene for at håret skal føles friskt og sterkt. Det er dessuten ekstra viktig etter at du har brukt No.3 da fukt er det som mangles i håret for å oppleve den perfekte følelsen.

No.4 & No.5 inneholder Olaplexs egne molekyl som lenker sammen svovelbindinger, dette for å lenke sammen bindinger som slites daglig ved f. eks. børsting, sollys og når du gnir hodet mot puta om natten.

No.4 & No.5 gir håret en ekstra behagelig følelse til alle hårtyper, er fantastisk drøye og No.4 gir et luksuriøst skum til tross for at det er sulfatfritt. Produktene er veganske, parabenfrie, glutenfrie, nøttefrie og fargebevarende.

Må man fortsatt bruke Olaplex No.3?

No.3 er en dyptvirkende behandling (ukesvis) som inneholder en rikelig mengde av Olaplex-molekylet og No.4 & No.5 (daglig bruk) erstatter IKKE denne behandlingen. De kompletterer derimot hverandre på en veldig fin måte. Du starter med å bruke No. 3 for å sammenlenke maksimalt antall svovelbindinger og fortsetter deretter med No.4 & No.5 for å gi optimalt fuktnivå i håret og enda mer av molekylet.

Er det noe annet man bør tenke på med No.4 & No.5?

No.4 & No.5 brukes akkurat som ""vanlig"" sjampo og balsam, det er bare effekten og følelsen som er bedre!

Olaplex No.4:

Beskytter og reparerer skadet hår og splittede tupper ved å sammenlenke brutte bindinger. Gjenoppretter fuktbalansen og gjør håret lett å håndtere, glansfullt og friskt. No.4 er fargebevarende og styrker alle hårtyper. Brukes daglig.

250

Olaplex No.5:

Beskytter og reparerer skadet hår og splittede tupper ved å sammenlenke brutte bindinger. Ekstremt fuktighetsgivende og reparerende balsam for alle hårtyper og teksturer. No.5 gjør håret lett å håndtere, glansfullt og friskt. Fargebevarende formula som styrker og etterlater håret i bedre stand enn før bruk. Brukes daglig.

250ml

 • Kategori:Balsam
 • Artikelnummer:
  1737-901-0500

Vanligvis kjøpt sammen

854,-
1.865,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

OBS! Fredag 17.01 skal våre herlige kundeservicemedarbeidere på kurs og vi stenger derfor kundeservice kl 12.00.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020