1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 31 karakterer
0
3
1
6
21
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Nydelig

  Jeg er alltid på jakt etter « Holy grail “ produkter. Denne oljen er et slikt produkt. Etter kort tid ble håret mitt så bra! Flasken er laget så enkel at man enkelt kan får en perfekt mengde.
  Den lukter godt. Det er ikke en nødvendig å bruke den samen med andre olaplex produkter. ( selv om de andre produktene anbefales) Denne klarer jobben alene!!
  8 liker
 • for 2 dager siden

  Nydelig

  Jeg er ikke så begeistret for olje til håret - men denne er helt nydelig. Håret blir skinnende og mykt. Jeg har stort sett brukt den sammen med Olaplex nr 6, og det er den beste "stylingen" for mitt krøllete hår.

  Anbefaler alt fra Olaplex :)
  2 liker
 • for 6 dager siden

  Beste jeg har prøvd

  Denne oljen og olaplex serien generelt er noe av de beste hår produktene jeg noen sinne har prøvd før! Drøy i bruk og gjør håret skinnende og vakkert. Føles ikke tungt og ser ikke fettete ut!
  1 liker

Olaplex
No.7 Bonding Oil 30 ml

31 Vurderinger
309,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

OLAPLEX NO.7 Bonding Oil er den første av sitt slag. Ekstremt konsentrert, fjærlett og reparerende stylingolje som gir utrolig glans, styrker, mykgjør og forbedrer kvaliteten på alle hårtyper. NO.7 inneholder varmebeskyttelse opp til 230 °C og kan brukes sammen med alle varmeverktøy.

Bruk: Ta av lokket. Snu flasken opp ned og “kakk” med pekefingeren for ønsket mengde olje. Påfør i håndkletørket eller tørt hår, style etter ønske. Mengde produkt avhenger av hårets lengde og tekstur.

TIPS: Påfør noen dråper NO.7 Bonding Oil sammen med NO.6 for utrolig glans.

30 ml

 • Kategori:Hårolje
 • Artikelnummer:
  1737-110-0030

Vanligvis kjøpt sammen

598,-
464,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020