Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 2 karakterer
0
0
0
2
0
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Fornøyd!

  Er veldig fornøyd med alle produktene, men dersom du føler huden din trenger massemasse fukt er ikke dette hudkremen for deg. Men alle produktene lukter så utrolig godt, og rensen og øyekremen er min nye favoritt!
  2 liker

Ole Henriksen
Sets &Promos 3 Makeup Wonders 145 ml

2 Vurderinger
588,-Anb. pris 1.045,-40
Fri frakt, kan sendes omgående

Det perfekte kit før, under og etter sminke!

Wonderfeel Double Cleanser fjerner raskt smuss, fett og til og med sta sminke samtidig som den tilfører massevis av pleiende fukt til huden. I stedet for å utsette huden for en rengjøringsprosess i flere steg, som kan tørke ut huden, rengjør og pleier du huden her på en skånsom måte så den vil bli fylt med velbehag.

Ole har fylt produktet med nærende, botaniske ekstrakter som sørger for at huden aldri blir uttørket, men i stedet fuktighetsrik, myk og med en herlig Ole-glød!

For tørr og sensitiv hud er Banana Bright Eye Creme inspirert av det nye must have-produktet blant makeupartister, bananpudder, som umiddelbart lyser opp og fargekorrigerer. Den er dypt fuktighetsgivende men har en lett og luftig konsistens som gjør at sminken fester seg bedre og sitter perfekt hele dagen.

Området rundt øynene vil øyeblikkelig oppleves lysere, jevnere og piggere. På lenger sikt vil aldersflekker, linjer og smilerynker minske.

Sheer Transformation Perfecting Moisturizer er så lett i konsistensen at den føles silkeaktig når den trenger inn i huden. Jevner ut pigmentering som fregner, aldersflekker og solskader uten hjelp fra kjemikalier. Gir umiddelbart næring til huden samtidig som fine linjer jevnes ut. Gir intensiv beskyttelse mot frie radikaler og forebygger ytre skader.

 • Kategori:Rensegel
 • Artikelnummer:
  1225-191-0000

Gave på kjøpet

Kjøp profesjonell hudpleie for minst 1200 kr og få denne gaven på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

842,15
913,75

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter