4 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.0

Basert på 64 karakterer
4
3
11
18
28
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 27 mnd siden

  Gir en fin glød

  Jeg pleier egentlig ikke bruke øyekrem, men etter å ha hørt så mye positivt om denne måtte jeg prøve den.
  Er hitill fornøyd, har ikke hatt mørke ringer under øynene siden jeg har brukt denne og har fått kommentar på at jeg har en fin glød i huden og ser uthvilt ut.
  Den lukter ikke banan hvis det var noen som lurte på det ;)
  6 liker
 • for 10 mnd siden

  Styr unna!

  Bruken av produktet gir en umiddelbar effekt i form av at den inneholder litt farge som virker kamuflerende og lysnende på mørke ringer, men denne effekten vaskes av sammen med produktet. Ingen synlig og varig effekt på selve øyepartiet, men fungerer godt som en del av makeupen, hvis man ønsker å skjule mørke ringer.

  Produktet trekker altså ikke inn i huden og hjelper ikke til å fjerne mørke ringer og rynker, men kan brukes som et ledd i å kamuflere.

  Ser man på ingrediensene i produktet så skal man helt ned på ingrediens nr. 6 før man finner noe som har bevist positiv effekt på huden, nemlig vitamin C. Men vitamin C skal man til gjengjeld være forsiktig med rundt øyepartiet, da denne huden er tynn og skal behandles deretter. Ingrediensene er listet opp i rekkefølge etter hvor mye det er av de i produktet, fra mest til minst. I dette produktet finnes det mest vann, deretter en rekke oljer og fett, i tillegg til emulsjoner som skal gjøre produktet lett å smøre på huden.

  Ønsker du å kjøpe en øyekrem som faktisk vil forbedre huden rundt øyepartiet, bør du Google hvilke ingredienser som har en klinisk bevist effekt i øyekremer, og deretter se om de effektfulle ingrediensene står høyt opp (helst som nummer 2 og 3) i øyekremen du ønsker å kjøpe.

  #konkurranse
  4 liker
 • Lukter rart

  Kjøpte denne etter å ha lest at den skal være så bra,men ingen nevnte den rare lukten ? Lukten gikk heller ikke bort etter en hel dag. Jeg ble kvalm av den. Så heller ingen forskjell på mine mørke ringer. Skal den brukes over tid før man merker forskjell ? Er det normalt at den skal lukte vondt ?
  1 liker
  • for 2 mnd siden
   Som jeg har skrevet så står det ingen Reklamere eller Retunere hos meg slik du beskriver når jeg trykker meg inn på ordrenummet . Nederst hos meg står det kun "utskriftvennlig vesjon" nede . Så det må være noe feil på nettsiden hos meg ?
   Liker
 • Lysner opp

  Lysner opp de mørke ringene! #konkurranse
  1 liker
 • du trenger ikke øyekrem, spar penger.

  Jeg har alltid trodd at man trenger øyekrem. Jeg har hele "livet" slitt med mørkeringer under øynene og trodd det er fordi jeg sover for lite. Noen ganger så er det bare genetisk. Øyekrem er bare vanlig dagkrem, men med dobbelt så høy pris, og veldig liten mengde. Det eneste denne kremen gir er en glød, og dekker litt i og med at den har litt gul undertone. Men denne gløden kan du få av andre hudprodukter også f.eks. weleda skin food, for mye billigere pris. Det jeg hater med denne øyekrem er hvor mye den gjør vondt når jeg får den i øye. Dette er en øyekrem og noen ganger kommer det til å komme litt krem i øye når du f.eks. klør deg, så det er så dumt at den har ingredienser så irriterer øyet. Ikke kast bort penger på dette, bruk vanlig hudkrem rundt øynene funker like bra.
  3 liker
 • Lukter litt rart

  Har ikke brukt den veldig mye, men jeg syns den lukter så rart.... liksom føler at hvis jeg bruker den i fjeset og folk er nærme meg så kan de lukte den rare lukten...
  3 liker
 • Ser opplagt og freshere ut

  Akkurat rundet 40 og det mørke under øynene har kommet mer og mer det siste året. Bestemte meg for å prøve denne øyekremen etter å ha hørt utrolig mye positivt om den. Den koster jo litt, men dere har jo både gode priser og ofte tilbud, så det hjalp veldig:)
  Smører meg hver morgen(usikker på om jeg bør smøre kveld også? Hva mener dere i Lyko?) og bare etter noen dager så jeg forskjell. Det mørke har blitt mye lysere og fordyningene er absolutt ikke så synlige lenger. Bruker bare bittelitt om gangen også, så den kommer nok til å vare lenge. Jeg er kjempefornøyd og glad for at jeg investerte i denne. Skjønner hvorfor så mange skryter av den😍
  #konkurranse
  2 liker

Ole Henriksen
Truth Banana Bright Eye Cream

64 Vurderinger
424,15Ord. pris 499,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Wake up before you makeup: Inspirert av makeupartistenes "must have"-produkt, som umiddelbart gir glød og korrigerer ujevn hudtone. Svært fuktighetsgivende men lett formula som gjør det enklere å legge sminke og forlenger dens holdbarhet. Gir umiddelbart glød, jevnhet og friskhet. Gir langvarig bot mot mørke ringer, kråketær, fine linjer og rynker.

Tre kilder av C-vitamin, kollagen, appelsin, sitron, nype, gojibær og tindvedekstrakt.

Passer alle hudtyper.

15ml

 • Kategori:Øyekrem
 • Artikelnummer:
  1225-188-0015

Gave på kjøpet

Kjøp profesjonell hudpleie for minst 1200 kr og få denne gaven på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

1.404,15
941,80

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter