3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.1

Basert på 61 karakterer
3
1
11
17
29
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 23 mnd siden

  Gir en fin glød

  Jeg pleier egentlig ikke bruke øyekrem, men etter å ha hørt så mye positivt om denne måtte jeg prøve den.
  Er hitill fornøyd, har ikke hatt mørke ringer under øynene siden jeg har brukt denne og har fått kommentar på at jeg har en fin glød i huden og ser uthvilt ut.
  Den lukter ikke banan hvis det var noen som lurte på det ;)
  6 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 1 mnd siden

  du trenger ikke øyekrem, spar penger.

  Jeg har alltid trodd at man trenger øyekrem. Jeg har hele "livet" slitt med mørkeringer under øynene og trodd det er fordi jeg sover for lite. Noen ganger så er det bare genetisk. Øyekrem er bare vanlig dagkrem, men med dobbelt så høy pris, og veldig liten mengde. Det eneste denne kremen gir er en glød, og dekker litt i og med at den har litt gul undertone. Men denne gløden kan du få av andre hudprodukter også f.eks. weleda skin food, for mye billigere pris. Det jeg hater med denne øyekrem er hvor mye den gjør vondt når jeg får den i øye. Dette er en øyekrem og noen ganger kommer det til å komme litt krem i øye når du f.eks. klør deg, så det er så dumt at den har ingredienser så irriterer øyet. Ikke kast bort penger på dette, bruk vanlig hudkrem rundt øynene funker like bra.
  3 liker
 • for 2 uker siden

  Lysner opp

  Lysner opp de mørke ringene! #konkurranse
  1 liker
 • for 2 mnd siden

  Lukter litt rart

  Har ikke brukt den veldig mye, men jeg syns den lukter så rart.... liksom føler at hvis jeg bruker den i fjeset og folk er nærme meg så kan de lukte den rare lukten...
  2 liker
 • for 2 mnd siden

  Ser opplagt og freshere ut

  Akkurat rundet 40 og det mørke under øynene har kommet mer og mer det siste året. Bestemte meg for å prøve denne øyekremen etter å ha hørt utrolig mye positivt om den. Den koster jo litt, men dere har jo både gode priser og ofte tilbud, så det hjalp veldig:)
  Smører meg hver morgen(usikker på om jeg bør smøre kveld også? Hva mener dere i Lyko?) og bare etter noen dager så jeg forskjell. Det mørke har blitt mye lysere og fordyningene er absolutt ikke så synlige lenger. Bruker bare bittelitt om gangen også, så den kommer nok til å vare lenge. Jeg er kjempefornøyd og glad for at jeg investerte i denne. Skjønner hvorfor så mange skryter av den😍
  #konkurranse
  2 liker
 • for 4 mnd siden

  Ole Henriksen

  Elsk på denne lille mirakel boksen! Gjort masse for meg og min hud. Ser stor forskjell etter bare 3 dagers bruk. Huden har helt klart lysnet opp og mannen trodde jeg hadde sminket meg en dag hvor jeg bare hadde brukt Ole Henriksen sine produkter. Så litt uenig de fleste kommentarer her inne. Jeg er super fornøyd 😌
  #konkuranse
  3 liker
 • for 5 mnd siden

  Gir bra med fukt og lukter så godt!

  Denne øyekremen lukter så godt og fukter underøynene uten å være klissete.

  #konkurranse
  1 liker

Ole Henriksen
Truth Banana Bright Eye Cream 15 ml

61 Vurderinger
495,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Wake up before you makeup: Inspirert av makeupartistenes "must have"-produkt, som umiddelbart gir glød og korrigerer ujevn hudtone. Svært fuktighetsgivende men lett formula som gjør det enklere å legge sminke og forlenger dens holdbarhet. Gir umiddelbart glød, jevnhet og friskhet. Gir langvarig bot mot mørke ringer, kråketær, fine linjer og rynker.

Tre kilder av C-vitamin, kollagen, appelsin, sitron, nype, gojibær og tindvedekstrakt.

Passer alle hudtyper.

15ml

 • Kategori:Øyekrem
 • Artikelnummer:
  1225-188-0015

Vanligvis kjøpt sammen

590,-
1.033,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter