Olivarrier

Olivarrier tilbyr naturlig hudpleie av høy kvalitet for å bygge opp og beskytte hudens barriere. Produktene består av 95% plantematerialer og 5% naturlige biomaterialer, som er klinisk og vitenskapelig testet. Alle produktene fra Olivarrier er helt frie for parfyme, fargestoffer, syntetiske konserveringsmidler, silikoner, kjemikalier, og genmodifiserte stoffer. Prinsippet om naturlige og trygge produkter strekker seg utover det ferdige produktet hos Olivarrier.
Alle råmaterialer brukt i produktene er sporbare, med strenge krav om produksjonsprosesser i forhold til Nanomaterialer, petrokjemikalier, dyreforsøk, miljø og bærekraftighet.
Olivarrier kan skilte med flere sertifiseringer, deriblant fra Vegan Society, Enviromental Working Group (EWG) og serifisert av PETA som vegansk og Cruelty free.

Trygge, naturlige og pleiende produkter, som passer godt til alle hudtyper, spesielt godt egnet til sensitiv hud. "Less but better"
5 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter