Olivarrier

Olivarrier tilbyr naturlig hudpleie av høy kvalitet for å bygge opp og beskytte hudens barriere. Produktene består av 95% plantematerialer og 5% naturlige biomaterialer, som er klinisk og vitenskapelig testet. Alle produktene fra Olivarrier er helt frie for parfyme, fargestoffer, syntetiske konserveringsmidler, silikoner, kjemikalier, og genmodifiserte stoffer. Prinsippet om naturlige og trygge produkter strekker seg utover det ferdige produktet hos Olivarrier.
Alle råmaterialer brukt i produktene er sporbare, med strenge krav om produksjonsprosesser i forhold til Nanomaterialer, petrokjemikalier, dyreforsøk, miljø og bærekraftighet.
Olivarrier kan skilte med flere sertifiseringer, deriblant fra Vegan Society, Enviromental Working Group (EWG) og serifisert av PETA som vegansk og Cruelty free.

Trygge, naturlige og pleiende produkter, som passer godt til alle hudtyper, spesielt godt egnet til sensitiv hud. "Less but better"
5 produkter
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.