OMG!

Double Dare ble født i verdens hovedstad for skjønnhet og mote, Los Angeles, California. Merket ble grunnlagt i januar 2017 av noen veteraner i skjønnhetsbransjen som har over 20 års erfaring og har skapt noen av de mest unike og innovative merkene i sin sjanger. Double Dare omfatter de mest utsøkte livsstildrevne merkene for trendy kvinner - og menn - som tilbyr effektiv og tilgjengelig skjønnhet når og hvor som helst, raskt og smidig.

Double Dare er synonymt med eventyr, oppdagelseslyst og førstegangsopplevelser. Vi tror at reisen er like viktig som målet. Og akkurat som deg elsker vi å prøve nye ting og teste grensene for skjønnhet og hudpleie. Alle våre produkter er utviklede for å tilfredsstille eventyrlysten og drive frem kjærligheten til å se og oppdage nye ting. Våg å oppdage en ny måte å tenke på når det gjelder utseende og dette med å føle seg vakker med Double Dare.

34 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter