OMG!

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

OMG!
I.M. Buddy Face

2 Vurderinger
155,-

Velg størrelse

0 g0 g0 g0 g0 g
Beskrivelse
Ingredienser

Nye I.M. BUDDY FACE brukes for å rengjøre effektivt og miljøvennlig uten elektrisitet eller batterier. Ergonomisk vinklet børste som gir en skånsom rengjøring og eksfoliering av ansiktet. Børstehodet har en perfekt størrelse og er så mykt at det kan brukes på sensitiv hud hver dag uten å irritere. Børstene på begge sider løfter ut urenheter og gir i tillegg perfekt eksfoliering. Døde hudceller fjernes slik at huden for et forynget utseende med frisk glød.

I.M. BUDDY FACE rengjør på dypet og bidrar til fastere, spenstigere hud og et mer ungdommelig utseende. Kombiner gjerne I.M. BUDDY FACE med Oil to Jet Foam Cleanser, Honey Milk Drop Face Wash, Age Freeze Gel og Veil Mask.

I.M. BUDDY FACE har en fleksibel konstruksjon som gjør at den kan stå på alle flater. De faste piggene under kan i tillegg brukes som akupressurpunkter på alle ansiktspartier.

Bruk: Masser på fuktig ansikt med sirkulerende bevegelser slik at den myke børsten kan rengjøre effektivt. Skyll med vann.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter