Oral B

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Oral B
Borsthuvuden från Oral-B Stages för eltandborste med figurer från Frozen 2 st

Bli den første til å vurdere dette produktet
135,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

0 g0 g

Oral-B Stages Power Kids børstehoder, med karakterene fra Frozen, er spesielt utviklet for barn. Børstestråene og størrelsen er ideell for barns hender og munn, og har karakterene fra Frozen som dine barn vil elske.

  • Oral-B Stages Power tannbørstehoder med Frost-figurer er spesielt laget for barn å gi en generell sunn tann-børsteopplevelse. Den ekstra myke busten er skånsom mot ømt tannkjøtt og mindre børstestrå gir ekstra myk børsting mens lengre bust midt i er ideell til rengjøring tyggeoverflater. Dette er et godt valg til de små, men voksende munnene til dine egne små helter.
  • Bytt ut Oral-B-tannbørstehodene hver tredje måned for å beholde den gode rengjøringen. Indikator-børststrå blekner halvveis som et tegn på at det er tid for å bytte tannbørstehode for en bedre rengjøring. Tannleger anbefaler å bytte ut tannbørsten hver tredje til fjerde måned (eller tidligere hvis busten er slitt).
  • Stages Power ekstra børstehoder kan brukes sammen med Oral-B Triumph, Oral-B SmartSeries, Oral-B PRO, Oral-B Vitality (bortsett fra Vitality Sonic) og Oral-B Pro-Health Power.

2 stk.

Vanligvis kjøpt sammen

210,-
233,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter