Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Borsthuvuden till eltandborste från Oral-B Stages med figurer från Frozen, 4 st

Bli den første til å vurdere dette produktet
175,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Oral-B Stages Power Kids børstehoder, med karakterene fra Frozen, er spesielt utviklet for barn. Børstestråene og størrelsen er ideell for barns hender og munn, og har karakterene fra Frozen som dine barn vil elske.

  • Oral-B Stages Power tannbørstehoder med Frost-figurer er spesielt laget for barn å gi en generell sunn tann-børsteopplevelse. Den ekstra myke busten er skånsom mot ømt tannkjøtt og mindre børstestrå gir ekstra myk børsting mens lengre bust midt i er ideell til rengjøring tyggeoverflater. Dette er et godt valg til de små, men voksende munnene til dine egne små helter.
  • Bytt ut Oral-B-tannbørstehodene hver tredje måned for å beholde den gode rengjøringen. Indikator-børststrå blekner halvveis som et tegn på at det er tid for å bytte tannbørstehode for en bedre rengjøring. Tannleger anbefaler å bytte ut tannbørsten hver tredje til fjerde måned (eller tidligere hvis busten er slitt).
  • Stages Power ekstra børstehoder kan brukes sammen med Oral-B Triumph, Oral-B SmartSeries, Oral-B PRO, Oral-B Vitality (bortsett fra Vitality Sonic) og Oral-B Pro-Health Power.

4 stk.

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018