Original Source

Vi venter ivrig på å få våkne hver morgen, alltid like klare for å komme oss avgårde, å utforske nye og spennende muligheter til å fange all den styrke som naturen har å tilby. Hver flaske er fylt med naturens intensive kraft for å gi deg en sterk sensorisk opplevelse.

Original Source fremstilles av naturlige planteekstrakter og ekte dufter fra alle ulike deler av naturen. Vi tror på verdien av å respektere verdenen vi lever i og å tørre å ta plass og synes. Vi står for innovasjon og stimulerende styrke.

Her på Original Source er vi stolte av å kunne sette Vegan-varemerket på våre flasker. Dette merket er en garanti for at vi ikke utfører dyreforsøk på egen hånd eller lar andre gjøre det for oss, og at det dessuten ikke er noen animalske ingredienser i ditt Original Source-produkt.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter