Palina Magic CC Cream Paris

2 Vurderinger
465,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

En herlig rik CC Cream i flytende form med høy dekningsgrad. Magien ligger i at den tross sin fenomenale dekkevne, likevel føles lett på huden og ikke legger seg i noen synlige spor eller porer.

Magic CC Cream holder huden myk og fuktet, gir en jevn og fin hudtone samt skjuler skavanker effektivt - alt i ett eneste strøk! Beskytter også mot solens skadelige stråler med SPF 20.

Den har en naturlig, strålende og matt finish. Formuleringen inneholder lette estere og mykgjørende ingredienser, som hjelper huden med å beholde sitt naturlige fuktnivå. Den unike pigmentblandingen produseres ved hjelp av behandlede pigmenter for å gi perfekt spredning og binde seg med huden på en varig måte. Magic CC Cream sitter på plass - time etter time.

Magic CC Cream beskytter også mot hudens aldring da den med sitt innhold av fuktighetsgivende ingredienser og antioksidanter minsker effektene av oksidativt stress i huden (den hjelper til med å nøytralisere effektene av oksidative molekyler).

Magic CC Cream gir høy dekningsgrad, føles lett på huden, sitter på plass hele dagen og pleier dessuten huden. Kan brukes alene eller over dagkrem.

For et mattere resultat, følg opp med High Definition Powder eller Skin Perfecting Veil.

30ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.