Paul Mitchell

Paul Mitchell - hårpleie med kvalitet, service og omsorg. Det startet som en visjon for 25 år siden. Frisøren Paul Mitchell og markedsfører John Paul DeJoria ønsket å skape en ny mulighet for hårmotebransjen. En serie av nye produkter, som ville lette arbeidet til frisøren og gjøre det enklere for kundene å pleie håret selv hjemme.

Miljøtenking er en hjørnestein i John Paul Mitchell Systems®forretningsfilosofi. De har også en streng policy mot dyreforsøk. Det gjelder både ferdige produkter og råstoffet som brukes. Hvert år doneres millioner av dollar til organisasjoner som arbeider med helse og sosiale tjenester, miljøvern, barn i den tredje verden osv. For å fremme en aktiv livsstil sponser firmaet året rundt idretter som snowboard, ski, skøyter og windsurfing.

108 produkter
108 produkter
    Vis allt
    Vis allt

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter