Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 13 karakterer
0
0
2
2
9
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Peter Thomas Roth
Face Treatment Hungarian Thermal Water Heat Mask 150 ml

13 Vurderinger
709,-Anb. pris 789,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Denne ansiktsmasken motvirker alderstegn ved hjelp av ungarsk termalvann, planteekstrakter og moderne teknologi. I mange år reiste folk langt for å bade i det foryngende, mineralrike vannet ved de ungarske termalbadene som Peters besteforeldre eide.

I dag bruker Peter det mest mineralrike termalvannet i verden fra en hemmelig kilde i de ungarske Karpatenes dalgang. Der er jordskorpen som tynnest, noe som gjør at vannet kan absorbere så mye mineraler som mulig på sin vei opp mot overflaten. Denne fuktighetsgivende masken har en kremet og behagelig konsistens.

Ved hjelp av kaldt vann aktiveres en stimulerende varme som åpner opp porene og hjelper huden å bedre absorbere næringsstoffene. Inneholder naturlige ungarske planteekstrakter fra solsikke, aprikos, fersken, nypefrø, granateple, svarthyllbær, jojoba, oliven og sheanøtt samt bioteknisk fremstilte ingredienser som Gatuline® RC (fra bjørkeknopper) og Merospheres-V (fra rosmarin).

Bidrar til å motvirke fine linjer, rynker, livløs hud, ujevn hudtone og ujevn hudstruktur. Gir en jevnere, mer balansert og mer ungdommelig hud.

Bruk: Bruk 2-3 ganger i uken eller etter behov. Påfør en rikelig mengde på ren og tørr hud. Masser og la virke i opptil 3 minutter. Aktiver deretter varmen ved å fukte fingertuppene med kaldt vann og massere inn masken i huden. Skyll grundig av når den varmende følelsen avtar.

150ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter