Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 4 karakterer
0
0
1
1
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Peter Thomas Roth
PM Overnight Resurfacing Pads 30st

4 Vurderinger
466,65Anb. pris 719,-35
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Disse behandlende peel-padsene er spesielt utviklet for å brukes om natten. De løser opp i tørre hudceller, stimulerer cellefornyelsen og bygger opp svak hud. Retinylpalmitat, en mildere form for A-vitamin, jobber umiddelbart for å forbedre utseendet hos en moden hud. Glukosamin har eksfolierende egenskaper og jobber hele natten for å forsiktig fornye og glatte ut utseendet hos en aldrende hud. Glukosamin har eksfolierende effekt og jobber hele natten for å forsiktig fornye og glatte ut hudstrukturen. C-vitamin gir fin glød, bekjemper frie radikaler og gjør huden klarere. Ceramider opprettholder fuktbalansen med beskyttende lipider, mens allantoin, aloe vera og kamomille beroliger og styrker huden. Bruk: Bruk på ren og tørr hud, på kvelden. Bruk først den grovere siden og stryk så over ansikt og hals. Stryk så med den glatte siden. Skyll ikke av. Bruk alene eller følg opp med serum og nattkrem. Tilvenn huden til retinol dersom du aldri har brukt retinol tidligere, begynn da med å bruke produktet noen kvelder i uken de første ukene.

En lett misfarging på padsene kan skje, på grunn av det høye innholdet av aktive ingredienser. Lukk lokket godt mellom bruk.

30stk

  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    2000-187-0030

Gave på kjøpet

Kjøp profesjonell hudpleie for minst 1200 kr og få denne gaven på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

538,90
602,65

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter