Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask

3 Vurderinger
579,-
Sendes innen 1-4 dager

Veldig mild, veldig beroligende gel maske som ikke svir eller irriterer. Anbefales for daglig bruk som en fuktighetsgivende og beroligende maske. Kan brukes i området under øynene til å redusere hevelse. Kan brukes til kliniske ansiktsbehandlinger, rengjøring av hudporene, microdermabrasion, barbering, voksing, skreller og elektrolyse. Er også flott å bruke til solbrenthet. pH-nivået i 6,0-7,0. Passer: Alle hudtyper.

Bruk:

Etter rengjøring med en passende rengjøring lotion avhengig av hudtype, ta en generøs mengde maske og påfør på ansikt og hals. La masken forbli i ansiktet i ca ti minutter. Skyll grundig med kaldt vann. Hvis du vil ha en svært kjølende behandling kan du lagre produktet i kjøleskapet før bruk. Kan brukes på ansikt og hals under trening eller kan brukes som en nattbehandling og brukes før du går til sengs. Dusj deretter av på morgenen.

150ml

Peter Thomas Roth

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018