Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 25 karakterer
0
0
0
6
19
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 uke siden

  Life saver

  Denne masken redder huden min så ofte. Har utrolig næringsgivende ingredienser og veldig fin etter harde peelinger eller litt mer seriøse hudprodedyrer. Pleier ofte å legge et litt tynnere lag om kvelden og sove med den! Jeg har den også i kjøleskapet så den blir litt ekstra kjølende hvis huden min føler seg rød og irritert en dag. Veldig behagelig lukt fra den også, lukter ikke mye men lukter naturlig. Anbefales til alle egentlig! Hilsen Hudpleier #konkurranse
  3 liker
 • for 5 dager siden

  Must have! Må prøves

  Gir utrulig godt med fukt og berolige rød sensitiv hud med det samme. utrulig drøy i bruk å kan brukes som en 10 minutters maske eller som en fuktighetskrem over natta. Den ser kanskje bra dyr ut men den e fantastisk god, drøy i bruk og godt for så mye😍 Klarte såklart å bli solbrent ila sommern og brukte denna å rødheta va gått ned bra mye på fargeskalaen etter bare 1 time før æ sku sove
  3 liker

Peter Thomas Roth
Cucumber Gel Mask 150 ml

25 Vurderinger
500,-Anb. pris 625,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Veldig mild, veldig beroligende gel maske som ikke svir eller irriterer. Anbefales for daglig bruk som en fuktighetsgivende og beroligende maske. Kan brukes i området under øynene til å redusere hevelse. Kan brukes til kliniske ansiktsbehandlinger, rengjøring av hudporene, microdermabrasion, barbering, voksing, skreller og elektrolyse. Er også flott å bruke til solbrenthet. pH-nivået i 6,0-7,0. Passer: Alle hudtyper.

Bruk:

Etter rengjøring med en passende rengjøring lotion avhengig av hudtype, ta en generøs mengde maske og påfør på ansikt og hals. La masken forbli i ansiktet i ca ti minutter. Skyll grundig med kaldt vann. Hvis du vil ha en svært kjølende behandling kan du lagre produktet i kjøleskapet før bruk. Kan brukes på ansikt og hals under trening eller kan brukes som en nattbehandling og brukes før du går til sengs. Dusj deretter av på morgenen.

150ml

Gave på kjøpet

Kjøp profesjonell hudpleie for minst 1200 kr og få denne gaven på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

575,-
680,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter