Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
1
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Peter Thomas Roth
Glycolic Solutions Cleanser 250 ml

2 Vurderinger
479,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Denne banebrytende oljefrie og eksfolierende anti-aging rensegeléen hjelper til med å effektivt fjerne sminke, urenheter og overflødige oljer. En mild dose glykolsyre hjelper til med å forbedre hudens tekstur ved å minimere porer, ujevnheter samt rynker og fine linjer. Tilfører næring og fukt samtidig som hudens klarhet og glød merkbart forbedres. Etterlater huden revitalisert med en strålende glød, fri for urenheter.

Bruk: Kombinert, oljete eller problemhud, bruk 1-2 ganger daglig. Normal, tørr eller solskadet hud, bruk 2-3 ganger i uken til å begynne med, øk deretter opp til daglig bruk om huden tillater. Påfør en liten mengde gelé på fuktig hud. Jobb inn et rikt skum og masser skånsomt i et minutt. Skyll godt med lunkent vann og klapp forsiktig huden tørr. Dette produktet inneholder en alfahydroksysyre (AHS) som kan øke hudens sensitivitet mot solen og spesielt risikoen for solbrenthet. Bruk derfor solfaktor før direkte soleksponering, da solen er som sterkest.

250ml

  • Kategori:Rensegel
  • Artikelnummer:
    2000-202-0250

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019