Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Philip B Russian Amber Imperial Conditioning Crème 178ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
1.505,-
Sendes innen 1-4 dager

Etterfølgende balsam til Philip Bs legendariske og prisbelønte Russian Amber Imperial Shampoo - og like potent og luksuriøs.

En unik, sterkt konsentrert botanisk behandling for å forbedre og beskytte normalt, farget og/eller skadet hår som ingenting annet. Dens formel kombinerer avansert teknikk med aldri tidligere sette nivåer av reparerende planter for å gjøre håret naturlig spenstig og glinsende av sunnhet. Spesielt tilpasset for å gjøre alle hårtyper glansfulle, spenstige og glimrende med helse og vitalitet, har den fått ekstremt nærende komplekse blandinger av tunge doser med 11 pleiende L-aminosyrer med en Romanovinspirert blanding av rene vegetabilske planter med klinisk styrke: Nesle, kamille, rosmarin, salvie, borre og grapefrø.

Alt dette, pluss en lokkende touch av amberolje gjør Philip B ® Russian Amber Imperial Conditioning Crème unikt rik och reparativ. Formelen er paraben- og ftalatfri.

179ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1244-310-0178
Philip B

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018