Pillow Talk

Pillow Talk er en kolleksjon intimprodukter som uttrykker skjønnhet, flørtenhet og har Power! Det silkeglatte silikonet og de konturerte formene vil bare gjøre at du vil ha mer! Kolleksjonen Pillow Talk består av en nytelsesfull vibrator, en vibrator for G-punktstimulanse som garantert tar deg til klimaks og en bodywand som ikke bare gir utrolig god intim stimulanse men er også utmerket for å massere trøtte og stive muskler.

Pillow Talks farger får deg til å tenke på sommer og herlige stunder og dens design, materiale og utforming har en skikkelig elegant look!

Alle produkter fra Pillow Talk har kun én knapp du trenger å tenke på hvor du styrer de stigende vibrasjonene og de har alle samme utrolige kraft som de får fra den anerkjente teknologien PowerBullet. De er i tillegg oppladbare, har reiselås og er laget i silkeglatt silikon.

6 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter