Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

2.8

Basert på 6 karakterer
2
1
0
2
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 1 mnd siden

  Litt for tykk i konsistensen

  Konseptet med å ha solkrem i sprayform er utrolig nyttig. Særlig hvis man har på sminke eller ikke skal ta seg i ansiktet. Men med den her så må man ta seg i ansiktet uansett, fordi kremen legger seg i prikker over ansiktet. Anbefales ikke.
  1 liker
 • for 4 mnd siden

  Solbeskyttelse

  Hei.
  Jeg har malasma og trenger total solbeskyttelse i ansiktet. Har dere en spray med høy solfaktor, som tørker raskt så den kan sprayes oppå sminke uten at sminken blir ødelagt?
  Jeg smører solfaktor 50 under sminken, men utover dagen vil beskyttelsen avta om jeg ikke tar av sminken og smører på nytt.. håper på svar
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 4 mnd siden
   Hei Tine!
   Pixi Sun Mist er veldig fin å bruke både som siste steg om morgenen over sminken, men også utover dagen for å opprettholde beskyttelse mot solen!

   Ellers kan jeg anbefale Biotherm Brume Solaire Dry Touch Sun Screen SPF30 ( lyko.no/biotherm/biotherm-dry-touch-mist-spf-30 ). Veldig god og tørker fort!

   Om du ønsker høyere faktor er det litt dårlig utvalg i sprayer som også er gode for ansikt, men kan eventuelt anbefale deg Shiseido Ultimate Sun Protection Spray Broad Spectrum SPF 50+ :) Vi har ikke denne inne hos oss dessverre, men søk den gjerne opp!
   Liker

PIXI
Sun Mist 80 ml

6 Vurderinger
285,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Den luksuriøse Sun Mist fra Pixi tilbyr en høy beskyttelse mot solen med SPF 30. Formelen er beriket med kamille- og bambusekstrakter for å opprettholde effekten og motvirker solbrenthet og aldring av huden.

80ml

 • Kategori:Kropp
 • Artikelnummer:
  1964-172-0080

Gave på kjøpet

Kjøp to produkter fra PIXI og få en H2O Skindrink Mini GWP 12 ml på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

380,-
608,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter