Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Poze Clip&Go Standar d Wavy 55 cm 7 deler 2B Dark Espresso Bro

2 Vurderinger
1.245,-
Leveres innen 8-14 dager

Velg nyanse

Det har aldri vært enklere å få lengre og fyldigere hår! Med markedets fyldigste løshår oppfyller du drømmen om et glamorøst og luksuriøst Hollywoodhår på bare noen minutter.

• Form: Bølgete hår som også kan formes med krøll- eller rettetang.

• Mengde og mål: Poze tilbyr deg markedets fyldigste hår, én pakke veier ca 125 gram. Du trenger 1 pakke for normalt tykt hår, 2 pakker om du har veldig tykt hår. 7 deler med ulik bredde, hver del har flere fastsydde clips og er klare for å festes. Delenes bredde er ca: 1x20cm, 2c15cm, 2x10cm og 2x5cm.

Poze Easy Clip Technology gjør det utrolig enkelt og smidig å forlenge håret eller gi det ekstra fylde. Du fester håret når du vil og får et veldig behagelig og stabilt feste takket være de smarte clipsene som følger med. Poze utvikler egne clips med forsterket metall og gummikant for å gi et ekstra bra grep. På bare noen klikk har du drømmehåret på plass.

Slik gjør du: ta en rett passé i håret ditt, tuper og så spray. Deretter tar du en Clip On del og klemmer fast der du har tupert. Gjenta samme teknikk til alle delene er på plass. Style så håret etter eget ønske og behov. 

Poze Standard Quality – Storselger og kundefavoritt. Med sin fyldighet og kvalitet passer løshåret utmerket til alle tilfeller. Standard Quality er rett og får ved noen tilfeller et lett, naturlig fall etter vask. Håret er opprinnelig mørkt og farges deretter i et stort utvalg av vakre nyanser for å passe akkurat ditt hår.

100% naturlig Remy Løshår som er behandlet med Poze Keratin Refill Process som pleier håret med intensiv næring og gjør det sterkere. Remy innebærer at alle hårstråene er rettvendte, hvilket minimerer floker og gir lenger holdbarhet.

Tips:

• Unngå å sove med Clip & Go Extensions, ta de ut av håret før du sover for å få en mer behagelig søvn og for å unngå slitasje på løshåret.
• Ved trening skal du ta ut løshåret, dette holder håret friskere og du trenger ikke å vaske det like ofte
• Luft håret når du føler at det er ufresht, du trenger ikke vaske det hver gang du dusjer. Om dette ikke hjelper er det på tide å vaske det. Når du vel trenger å vaske det så gjør du det separat og tørker det lett med en håndduk før du lar det lufttørke. Gre gjennom håret når det er tørt.

Poze anbefaler deg å alltid bruke kvalitetsprodukter på løshåret ditt.

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

3

Basert på 2 karakterer
1
0
0
0
1
 • Dårlig kvalitet.

  Håret smelter selv med varmebeskyttende spray på. Virker som det er iblandet plast? Et av de dårligste hårene jeg har kjøpt. Ser også slitt ut.. selv med uante mengder olje i. Kjempe skuffa. Har brukt extensions i 12 år minst. Dette er bunnsjiktet av de ulike merkene. Evt fikk jeg en dårlig batch?
  liker
  • kristianne
   Lyko Kundeservice -
   for 8 mnd siden
   Hei Mia! Huff, dette hørtes ikke bra ut! Flott om du tar kontakt med oss på kundeservice så kan vi veilede deg i hvordan du registerer en reklamasjon. Vi vil gjerne se på dette sammen med deg! Mvh Kristianne
   liker
  for å skrive en kommentar

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018