Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Poze Hairextensions
Poze Clip&Go Løshår Ekte Premium 1N Midnight Black 50cm

1 Vurderinger
2.435,-
Leveres innen 8-14 dager

Velg nyanse

Poze Premium Clip & Go Løshår

Håret for deg som stiller høye krav til kvalitet og livslengde. Den enkleste veien til lengre og fyldigere hår!

Poze Premium Quality er det mest eksklusive vi kan tilby deg når det kommer til løshår. Det består av tynne og fine hårstrå av absolutt høyeste kvalitet. Nå kan vi tilby deg et av markedets fyldigste og beste løshår. Opplev følelsen du også!

• Form: Rett hår som også kan formes med krøll- eller rettetang.
• Mengde og mål: Poze tilbyr deg markedets fyldigste hår, én pakke veier ca 125 gram. Du trenger 1 pakke for normalt tykt hår, 2 pakker om du har veldig tykt hår. 7 deler med ulik bredde, hver del har flere fastsydde clips og er klare for å festes. Delenes bredde er ca: 1x20cm, 2c15cm, 2x10cm og 2x5cm.

Poze Easy Clip Technology gjør det utrolig enkelt og smidig å forlenge håret eller gi det ekstra fylde. Du fester håret når du vil og får et veldig behagelig og stabilt feste takket være de smarte clipsene som følger med. Poze utvikler egne clips med forsterket metall og gummikant for å gi et ekstra bra grep. På bare noen klikk har du drømmehåret på plass. Slik gjør du: ta en rett passé i håret ditt, tuper og så spray. Deretter tar du en Clip On del og klemmer fast der du har tupert. Gjenta samme teknikk til alle delene er på plass. Style så håret etter egen ønske og behov.

Poze Premium Quality – Dette håret fremstilles av en spesielt utvalgt kvalitet som er finere og stammer fra Syd-Europa, hvilket passer utmerket til fint skandinavisk hår. Premium Quality er rett og får et lett, naturlig fall etter vask. Hårets opprinnelige nyanse er som oftest lysere og krever derfor en mer skånsom blekningsprosess før håret farges. Resultatet blir et friskere og sterkere hår som holder lenger. 100% naturlig Remy Løshår som er behandlet med Poze Keratin Refill Process som pleier håret med intensiv næring og gjør det sterkere. Remy innebærer at alle hårstråene er rettvendte, hvilket minimerer floker og gir lengre holdbarhet.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter