Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Poze Hairextensions
Poze Clip&Go Løshår Miss Volume 55cm 7stk 10B/7BN SandyBr Mix

Bli den første til å vurdere dette produktet
2.795,-
Leveres innen 8-14 dager

Velg nyanse

Poze Clip & Go Miss Volume med hele 220g/pakke innebærer seriøs volum med ekstrem ’glam-factor’. 

Med denne kolleksjonen tilbyr vi deg muligheten til å skape et drømmefall i håret med bølger som gjør stort inntrykk. Poze Miss Volume tar frisyren din til uante høyder og gir deg en ikonisk look. Med markedets fyldigste clip on løshår skaper du et glamorøst og luksuriøst hår på bare noen minutter.

Poze Miss Volume, når normalt ikke er godt nok!

  • Form: Rett hår som kan formes med krøll- eller rettetang.
  • Mengde og mål: Poze tilbyr deg markedets fyldigste hår, en pakke veier ca. 220 gram. 7 deler med ulik bredde, hver del har flere fastsydde clips og er klar for å festes.

Delenes bredde er ca: 1x20cm. 1x18cm. 2x15cm. 2x10cm. 4x4cm.

Poze Easy Clip Technology gjør det utrolig enkelt og smidig å forlenge håret eller gi det ekstra fylde. Du fester håret når du vil og får et veldig behagelig og stabilt feste takket være de smarte clipsene som følger med. Poze utvikler egne clips med forsterket metall og gummikant for å gi et ekstra bra grep. På bare noen klikk har du drømmehåret på plass.

Slik gjør du: ta en rett passé i håret ditt, tuper og så spray. Deretter tar du en Clip On del og klemmer fast der du har tupert. Gjenta samme teknikk til alle delene er på plass. Style så håret etter eget ønske og behov. 

Poze Standard Quality – Storselger og kundefavoritt. Med sin fyldighet og kvalitet passer løshåret utmerket til alle tilfeller. Standard Quality er rett og får ved noen tilfeller et lett, naturlig fall etter vask. Håret er opprinnelig mørkt og farges deretter i et stort utvalg av vakre nyanser for å passe akkurat ditt hår.

100% naturlig Remy Løshår som er behandlet med Poze Keratin Refill Process som pleier håret med intensiv næring og gjør det sterkere. Remy innebærer at alle hårstråene er rettvendte, hvilket minimerer floker og gir lengre holdbarhet.

Tips:

• Unngå å sove med Clip & Go Extensions, ta de ut av håret før du sover for å få en mer behagelig søvn og for å unngå slitasje på løshåret.
• Ved trening skal du ta ut løshåret, dette holder håret friskere og du trenger ikke å vaske det like ofte
• Luft håret når du føler at det er ufresht, du trenger ikke vaske det hver gang du dusjer. Om dette ikke hjelper er det på tide å vaske det. Når du vel trenger å vaske det så gjør du det separat og tørker det lett med en håndduk før du lar det lufttørke. Gre gjennom håret når det er tørt.

Poze anbefaler deg å alltid bruke kvalitetsprodukter på løshåret ditt.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019