Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Poze Clip&Go Løshår BOne Piece 50cm 10B/ 7BN SandyBrownMix

Bli den første til å vurdere dette produktet
1.565,-
Leveres innen 8-14 dager

Velg nyanse

Poze introduserer markedets enkleste og raskeste clip on hårforlengning – Clip & Go One-Piece!

Nå får du et helt sett løshår med ferdigsydde clips på én eneste del. Dette innebærer lengre og fyldigere hår på kun noen minutter. Med Poze Clip & Go One-Piece får du et luksuriøst kvalitetshår som passer perfekt alle dager i uka. Slipp fantasien løs og skap ikoniske frisyrer som er umulig å gå glipp av. Poze Clip & Go One-Piece, fra den røde løperen til deg!

• Form: Rett hår som kan formes med krøll- eller rettetang.

• Mengde og mål: One-Piece veier ca. 120 gram og er ca. 28 cm bred. Leveres med fastsydde clips klar for å festes i håret.

Poze Easy Clip Technology gjør det utrolig enkelt og smidig å forlenge håret eller gi det ekstra fylde. Du fester håret når du vil og får et veldig behagelig og stabilt feste takket være de smarte clipsene som følger med. Poze utvikler egne clips med forsterket metall og gummikant for å gi et ekstra bra grep. På bare noen klikk har du drømmehåret på plass. Slik gjør du: ta en rett passé i håret ditt, tuper og så spray. Deretter tar du en Clip & Go One-Piece og klemmer fast der du har tupert. Style så håret etter eget ønske og behov.

Poze Standard Quality – Storselger og kundefavoritt. Med sin fyldighet og kvalitet passer løshåret utmerket til alle tilfeller. Standard Quality er rett og får ved noen tilfeller et lett, naturlig fall etter vask. Håret er opprinnelig mørkt og farges deretter i et stort utvalg av vakre nyanser for å passe akkurat ditt hår.

 100% naturlig Remy Løshår som er behandlet med Poze Keratin Refill Process som pleier håret med intensiv næring og gjør det sterkere. Remy innebærer at alle hårstråene er rettvendte, hvilket minimerer floker og gir lengre holdbarhet.

Tips:

• Unngå å sove med Clip & Go Extensions, ta de ut av håret før du sover for å få en mer behagelig søvn og for å unngå slitasje på løshåret.
• Ved trening skal du ta ut løshåret, dette holder håret friskere og du trenger ikke å vaske det like ofte
• Luft håret når du føler at det er ufresht, du trenger ikke vaske det hver gang du dusjer. Om dette ikke hjelper er det på tide å vaske det. Når du vel trenger å vaske det så gjør du det separat og tørker det lett med en håndduk før du lar det lufttørke. Gre gjennom håret når det er tørt. Poze anbefaler deg å alltid bruke kvalitetsprodukter på løshåret ditt.

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019