Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Poze Flip&Go Löshår 1 stk/sett 50cm 100gr 6B Lovely Brown

Bli den første til å vurdere dette produktet
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Poze Flip & Go Hair Extensions

Poze presenterer en av de mest fantastiske og innovative produktene på markedet. Flip & Go Extensions er et plagg du kommer til å elske å bruke. Den passer absolutt alle og gir enestående resultat på nulltid. Det har aldri vært så enkelt å skape glamorøse frisyrer med lengde og fylde. Flip in metoden er rask, smidig og krever ingen forkunnskaper. Nå kan du få drømmehåret på bare noen minutter uten å belaste ditt eget hår, perfekt for alle tilfeller. Hårplagget festes med en transparent line som du bare trer på som et hårbånd.

• Form: Rett hår som kan formes med krøll- eller rettetang.
• Mengde og mål: 1 del som er ca. 28 cm bred og veier ca. 100g. Hårdelen er festet til en line og er klar til å tas på. Linen er justerbar for å passe alle.

Slik gjør du: Begynn med å justere linen etter størrelsen på hodet ditt og fest så linen gjennom å klemme fast ringen med en tang. Seksjonér opp overhåret og tre så på Flip & Go med linen akkurat som et hårbånd. Slipp så ned overhåret ditt. Style til slutt håret etter eget ønske og behov.

Poze Standard Quality – Storselger og kundefavoritt. Med sin fyldighet og kvalitet passer løshåret utmerket til alle tilfeller. Standard Quality er rett og får ved noen tilfeller et lett, naturlig fall etter vask. Håret er opprinnelig mørkt og farges deretter i et stort utvalg av vakre nyanser for å passe akkurat ditt hår.

100% naturlig Remy Løshår som er behandlet med Poze Keratin Refill Process som pleier håret med intensiv næring og gjør det sterkere. Remy innebærer at alle hårstråene er rettvendte, hvilket minimerer floker og gir lenger holdbarhet.

Tips:

• Unngå å sove med Flip & Go Extensions, ta de ut av håret før du sover for å få en mer behagelig søvn og for å unngå slitasje på løshåret.
• Ved trening skal du ta ut løshåret, dette holder håret friskere og du trenger ikke å vaske det like ofte
• Luft håret når du føler at det er ufresht, du trenger ikke vaske det hver gang du dusjer. Om dette ikke hjelper er det på tide å vaske det. Når du vel trenger å vaske det så gjør du det separat og tørker det lett med en håndduk før du lar det lufttørke. Gre gjennom håret når det er tørt.

Poze anbefaler deg å alltid bruke kvalitetsprodukter på løshåret ditt.

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss
Copyright 2019