Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Poze Hairextensions
Poze Hårremse Premium 1N Midnight Black 50cm

Bli den første til å vurdere dette produktet
1.595,-
Leveres innen 8-14 dager

Velg nyanse

Håret for deg som stiller høye krav til kvalitet og livslengde. Med Poze hårremser kan du skreddersy og tilpasse hårforlengningen din akkurat som du vil. Poze Premium Quality er det mest eksklusive vi kan tilby deg når det kommer til løshår. Det består kun av tynne og fine hårstrå av absolutt høyeste kvalitet. Nå kan vi tilby deg et av markedets fyldigste og beste løshår. Opplev følelsen du også!

• Form: Rett hår som kan formes med krøll- eller rettetang.

• Mengde og mål: Poze tilbyr deg markedets fyldigste hår, en hårremse veier ca 110 gram og er 120 cm bred. Du trenger 1 pakke for normalt tykt hår, 2 pakker om du har veldig tykt hår.

Med Poze hårforlengningsremser har du flere muligheter å feste håret ditt på. I vår Extensions Guide beskriver vi de ulike metodene.

Du kan velge mellom:

• Hårforlengning med lim.

• Hårforlengning med clips.

• Hårforlengning med keratin.

• Hårforlengning med micro-ringer.

• Hårforlengning på innbakt flette.

Poze Premium Quality – Dette håret fremstilles av en spesielt utvalgt kvalitet som er finere og stammer fra Syd-Europa, hvilket passer utmerket til fint skandinavisk hår. Premium Quality er rett og får et lett, naturlig fall etter vask. Hårets opprinnelige nyanse er som oftest lysere og krever derfor en mer skånsom blekningsprosess før håret farges. Resultatet blir et friskere og sterkere hår som holder lenger.

100% naturlig Remy Løshår som er behandlet med Poze Keratin Refill Process som pleier håret med intensiv næring og gjør det sterkere. Remy innebærer at alle hårstråene er rettvendte, hvilket minimerer floker og gir lengre holdbarhet.Poze Keratin har markedets beste voks som hverken blir klebrig eller gir deg blemmer på fingrene under arbeidet.

Rengjøring og børsting

• Når du vasker løshåret er det alltid best å la det lufttørke, du kan også bruke føner med lav varme for å fremskynde tørkeprosessen, tenk da på å holde hårføneren på ca. 30 cm avstand. Sov aldri med vått hår.

• Gre gjennom håret nøye før hårvask og separer festene med fingrene.

• Når du dusjer skal du forsiktig massere inn shampooen med bevegelser vendt nedover håret, UNNGÅ Å GNI HÅRET. Skyll så håret nøye. Det anbefales å dusje i lunkent vann, ikke varmt vann. Bruk rikelig med balsam og hårkur samtidig som du grer gjennom håret. Unngå å vaske dine extensions mer enn nødvendig for å unngå unødvendig slitasje.

• Man bør regelmessig bruke en hårkur som reparerer, men legg ikke balsam eller kur der du fester håret da det blir fett og gjør at festene kan slippe eller gli av.

• Gre gjennom håret hver dag og begynn ved tuppene når du børster. Vi anbefaler svinhårsbørste for løshår. Bruk en grov børste for å gre ut tover og floker i håret før det tørker. Gre helst håret når det er tørt. Hold alltid igjen ved festet når du grer håret for å unngå å rykke og slite av dine extensions.

• Sov med flette om natten. Det finnes ikke noe som sliter så mye på håret som når man ligger og sover ettersom at man vrir og gnir håret gjennom natten. Bruk hårstrikk uten metall på. Gå aldri og legg deg med vått hår. Gre igjennom det igjen når du våkner.

Styling

• Du kan krølle og rette ut løshåret. Du kan style hårforlengningene akkurat som ditt vanlige hår, vær bare ekstra varsom og bruk anbefalte hårpleieprodukter. Bruk varmebeskyttende produkter og unngå å rette eller føne håret for ofte. Jo oftere en gjør det, jo raskere slites håret.

• Legg aldri krøll- eller rettetang direkte på festet.

• Vær nøye med å ikke bruke produkter som inneholder alkohol, oljer eller silikoner direkte på festet, da det kan endre hårforlengningens egenskaper samt at silikoner gjør at håret kan bli flokete.

Unngå dette i løshåret, bruk heller silkedråper.

• Spray ikke hårspray som inneholder alkohol på løshåret ettersom at dette sliter på håret. Unngå stylingprodukter som inneholder kjemikalier/alkohol slik som spray og gelé.

Unngå

• Sterk sol, varme, bad i klor- og saltvann gjør at håret slites ekstra mye. Håret kan floke seg skikkelig av saltvann og klor samt kan gjøre at blondt hår misfarges. Skyll håret nøye etter slik eksponering og bruk hårkur samt ‘leave in’ produkter som beskytter håret. Helst av alt, unngå å bade håret.

Vi tar ikke ansvar for løshår som er brukt i sol eller bad.

• All toning, farging eller annen kjemisk behandling på håret skjer på egen risiko. Vi anbefaler ikke slike behandlinger på ditt løshår ettersom at det allerede er tilstrekkelig behandlet. Vi erstatter ikke løshår som ødelegges pga. kjemiske behandlinger.

Poze anbefaler deg å alltid bruke kvalitetsprodukter på ditt løshår.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019