Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

4 st 50 cm Funky Pin k

Bli den første til å vurdere dette produktet
85,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Poze tilbyr et fantastisk syntetisk løshår av høyeste kvalitet i mange lekre farger. Med Poze løshår kan du sette farge eller oppfylle drømmen om langt og fyldig hår til en rimelig pris. Skånsomt og enkelt!

• Form: Rett hår 
• Mengde og mål: 50 cm langt. En pakke inneholder 4 fester som er ca 4,5 cm brede. Hvert feste har fastsydde clips og er klare for å festes.

Poze Easy Clip Technology gjør det utrolig enkelt og smidig å forlenge håret eller gi det ekstra fylde. Du fester håret når du vil og får et veldig behagelig og stabilt feste takket være de smarte clipsene som følger med. Poze utvikler egne clips med forsterket metall og gummikant for å gi et ekstra bra grep. På bare noen klikk har du drømmehåret på plass.

Slik gjør du: ta en rett passé i håret ditt, tuper og så spray. Deretter tar du en Single Clip del og klemmer fast der du har tupert. Gjenta samme teknikk til du er fornøyd. Style så håret etter eget ønske og behov.

Poze Synthetic Fibre er laget av førsteklasses materiale, alt for å gi et naturlig resultat og lang holdbarhet. I vår syntetiske kolleksjon har vi utviklet moteriktige produkter for å gi deg tidløse frisyrer med volum, lengde og fargeeffekter. Her har vi store muligheter for deg for vil ha funksjonelle hårprodukter til en bra pris.

Behandling av syntetisk hår

  1. Du får absolutt ikke sove eller trene med syntetisk hår, ta alltid ut løshåret før du legger deg. Dette sparer hårets kvalitet og du får en mer behagelig søvn.
  2. Vask ikke håret mer enn nødvendig, føler du at håret er ufresht så holder det som oftest å lufte det over natten. Bruk ingen stylingprodukter på håret. Spray kun på ditt eget.
  3. Før du vasker håret med lunkent vann skal du forsiktig børste gjennom håret for å gre ut alle floker. Bruk en mild shampoo og massér varsomt, ingen sirkelbevegelser som floker håret. Bruk en glattgjørende balsam og gre håret samtidig.
  4. Når du tørker håret skal du riste av det skikkelig og klemme ut vannet med en håndduk, la så håret lufttørke for minimum slitasje. Tenk på at du ikke får gni håret med håndduken, kun klemme ut alt vann.
  5. Når håret har tørket skal du børste varsomt gjennom det, gjerne med svinhårsbørste eller bredtagget kam.
  6. Dette håret er laget av Synthetic Fiber, vi anbefaler deg å unngå varmeapparater på syntetisk hår. Vi tar ikke ansvar for hår som er blitt ødelagt pga. at det er blitt rettet ut eller stylet med varme.
  7. Syntetisk hår kan ikke farges, stripes eller tones og er følsomt for varme og stylingprodukter, kvaliteten kan bli dårligere ved bruk.

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss
Copyright 2019