Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 5 karakterer
0
0
0
1
4
Vurder produktet
Legg til bilder

PÜR Cosmetics
PUR Best Sellers Kit Light Tan

5 Vurderinger
509,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Best Sellers kit hjelper deg å ta de første stegene mot perfekt hud. Vi har nøye valgt ut de fem mest populære og effektive produktene for alle hudtyper og hudtoner. Dette er ikke bare enda et skjønnhetssett, men en snarvei til naturlig perfekt hud.

Correcting Primer Prep & Perfect

De fleste primerprodukter skaper en illusjon av glatt hud. Men Pürs Neutral Correcting Primer inneholder spesialingredienser som gjør at huden blir klarere og glattere for hver bruk. Den skjuler porer, mørke flekker og fine linjer og inneholder ingen oljer som tetter igjen porene - rett og slett det perfekte underlaget.

Mineral Glow

Mineral Glow er en hudpleiende bronzer med antioksidant effekt, som gir huden en naturlig sommerfresh look uten at du trenger å utsette deg for solens skadelige stråler. Inneholder en kombinasjon av mineraler av høyeste kvalitet og styrkende ingredienser som minimerer fine linjer og rynker. Fri for sterke kjemiske fargestoffer, mineraloljer, parfymer og bindemiddel.

4-in-1 Pressed Mineral Makeup

Glem alt om løst pudder. Vi gir deg foundation, concealer, pudder og solbeskyttelse i ett - rene mineralpigmenter som er beriket med de fineste hudpleiende stoffene i presset form som er lett å påføre. 60 sekunder er alt du trenger for et fullstendig resultat. Skjønnhet fra Pür - rett og slett.

Foundationkost - Chieselbrush

Dette er hemmeligheten bak Pür-looken. En syntetisk kost som er designet spesielt for vårt 4-in-1-produkt og med hensyn til dyrene. Tar enkelt opp din foundation og påfører den med et dekkende og jevnt resultat.

Big Look Mascara

Beriket med Arganolje, en banebrytende formula som omfavner hver vipp med næring, en eksplosjon av farge som bygger opp maksimalt og gir glød. Hver øyevipp dekkes perfekt, helt inn i øyekroken, takket være den nye eksklusive børsten som garanterer et klumpefritt resultat.

Tips fra Pür: Best Sellers Kit er ikke bare for nybegynnere. Bruk Pürs produkter i normalstørrelse hjemme og ta med vår sjenerøse startpakke når du reiser eller i sminkevesken!

  • Ingen parfyme
  • Ingen alkohol
  • Ingen talkum
  • Ingen fyllstoffer
  • Ingen mineraloljer
  • Ingen kjemiske fargestoffer
  • Ingen konserveringsmidler
  • Ingen parabener
  • For alle hudtoner og hudtyper

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter