Quick Fix

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

2.8

Basert på 15 karakterer
6
0
2
5
2
Vurder produktet
Legg til bilder
  • for 2 mnd siden

    Dessverre ikke for meg

    Denne funket dessverre ikke for meg. Står at man skal ha på masken i 5-10 min, men kjente at den ble litt sterk for huden min. Så måtte ta den av etter bare 2 minutter og huden min var helt rød i hele ansiktet der masken hadde vært på. Så kan dessverre ikke forsette å bruke denne masken.
    #konkurranse
    Liker

Quick Fix
Collagen Lift Mask 100 ml

15 Vurderinger
85,-
Beskrivelse
Ingredienser

Quick Fix Collagen Lift Mask er en mask som hjelper huden å holde en ungdommelig spenst og glans ved å tilføre kollagen. Ansiktmasken inneholder hyaluronsyre og vitamin E for å fukte huden og fremme cellefornyelse, pasjonsblomst som er rik på vitamin C for å gi næring og fuktighet til huden, trekull og sand fra vulkansk lava som bidrar til å fjerne urenheter og døde hudceller.

Bruk: Påfør et generøst lag av ansiktsmasken og masser forsiktig i 1 minutt. la den sen virke i 5-10 minutter. Ta bort ansiktsmasken med et fuktig håndkle. Bruk masken 1 gang i uken for beste effekt.

100ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter