RAHUA

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 uke siden

  Lite som skal til!

  Tok litt tid å vende seg til hvor lite som skal til av denne, det trengs kun ett lett trykk på pumpen til halvlangt hår, ellers blir håret bare fett etter føning. Men kan jo brukes som en hårkur også. Helt super, og fikser tørre tupper, og lukter veldig godt.
  3 liker

RAHUA
Legendary Amazon Oil 47 ml

1 Vurderinger
585,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Denne eksklusive Rahuablandingen bruker lette planter og blomster (ikke silikoner) for å gi en vakker, myk og glansfull anti-frizz finish. Rahua, Sacha Inchi og Moreteoljer avlet i Amazonas går dypt inn i hvert hårstrå for å reparere og styrke. En kraftfull måte å holde styr på “flyaways”, reparere splittede tupper og bidra med glans. Denne formelen er lett absorbert og merkbart vitaliserende. Spesielt utviklet for daglig bruk.

 • Forebygger frizz og “flyaways”
 • Gir glans
 • Forebygger splittede tupper
 • Gir næring og styrke

RAHUA (UNGURAHUA): Amazonske kvinner har lenge brukt denne oljen fra treets nøtt for å gi næring og styrke til håret. Den styrker svake, skadede tupper, gir næring og påvirker hele hårets og hodebunnens velbefinnende til det bedre. Dens små molekyler presser fargepigment dypere inn i hårstrået og gjør at farge/striper får lenger holdbarhet.

MORETEOLJE: Rik på vitamin A, C og E, essensielle fettsyrer, tokoferol og karotenoid - spesielt betakarotenoid. Beskytter håret fra skadelige UVA-stråler.

SACHA INCHI: Frø fra denne planten er ekstra rike på omega 3-fettsyrer og antioksidanter som vitamin A og E. Sacha Inchi-olje låser inn hårets fukt og beroliger hodebunnen.

ALOE: Brukt siden antikkens Roma er denne planten kjent for sine reparerende egenskaper. Aloe myker opp, fukter og gir næring og ny glød til skadet hår.

GARDENIA FLOWER: Denne blomsten symboliserer renslighet og sødme med en eksotisk duft. Vi benytter oss av prosessen enfleurage for å utvinne det reneste ekstraktet og bevare dens antioksidanter.

47ml

 • Kategori:Hårolje
 • Artikelnummer:
  1646-120-0047

Vanligvis kjøpt sammen

1.010,-
1.729,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter