Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Rapunzel
Real Wig Lace Blonde 65cm

Bli den første til å vurdere dette produktet
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Håndknytt og spesialdesignet parykk laget av ekte Rapunzel® Original hår. Vår mest luksuriøse parykkmodell med et naturlig utseende og en myk og smidig følelse.
Rapunzel® Lace Parykk er laget spesielt med tanke på å møte dine behov for både komfort, brukervennlighet, og moderne snitt. Bunnen av parykken er laget av et tynt, fint nett hvor hvert hårstrå er håndknytt for å gi et utseende som er helt likt din egen hodebunn og som gjør at du slipper synlige parykk-kanter. Nakkepartiet er forsterket med løshår som er sydd på nettet. I nakken kan du selv regulere størrelsen ved hjelp av elastiske spenner.

Rapunzel® Lace parykk er produsert i ekte Rapunzel® Original-hår. Et slitesterkt løshår med myk og fleksibel følelse. Parykken kan styles på samme måte som vanlig hår, klipp til parykken og style den for å få den beste passformen til nettopp ditt ansikt.

  • Kvalitet: Rapunzel® Original- ekte løshår
  • Størrelse: Medium (54-60 cm)

Rapunzel® Original - ekte løshår
Rapunzels parykk av ekte hår er laget akkurat av ekte hår og kan derfor styles som ditt eget hår. Det ekte håret sammen med den naturlige hårbunnen gir deg en pen og ekte følelse sammen med riktig styling. Din ekte Rapunzel parykk sendes hjem til deg ustylet. Klipp den og style den for å få beste passformen til akkurat ditt ansikt. Følg våre pleieråd for å beholde kvaliteten og forlenge livslengden på din parykk.

Pleie: Forvares på et parykkstativ eller parykkhode. Luftes gjerne når den ikke brukes. Om parykken har vært i kontakt med fukt, la den tørke på et parykkstativ. Oppbevar aldri en fuktig parykk i en plastikkpose eller annen forseglet pakke. Gre kun parykken når den er tørr, bruk en parykkbørste. Gre parykken når den sitter på ditt hode eller et parykkhode. Gre først ut tuppene og jobb deg deretter oppover, dra børsten loddrett nedover mykt og forsiktig. Husk å ikke ta tak i håret som sitter midt på hodet for å forhindre unødvendig slitasje og eventuelt hårtap. Om du bruker et hårstrikk anbefaler vi Rapunzel Super Elastic Hårstrikk, bruk hårstrikker sparsomt og forsiktig. Livslengden på Rapunzels Parykker er avhengig av hvor ofte du bruker den, hvordan den rengjøres og viktigst av alt, hvordan du pleier den.

Vask: Før du vasker håret, grer du forsiktig ut eventuelle floker med en parykkbørste for å motvirke slitasje. Vask parykken når du har den på hodet eller når den sitter på et parykkhode. Bruk lunkent vann og stryk deretter forsiktig inn litt fuktighetsgivende Rapunzel Hydrate & Care Shampoo. La dette virke et par minutter, skyll med kaldt vann. Husk at du ikke skal gripe tak i hår som sitter på toppen av parykken, dette for å hindre unødvendig slitasje og risiko for at håret løsner. Avslutt med Rapunzel Hydrate & Care Conditioner for å bevare kvaliteten, skyll deretter med kaldt vann. Bruk ved behov en hårkur, bruk da Rapunzel Hydrate & Care Treatment. Avslutt behandlingen med balsam. Skyll med kaldt vann. Unngå å bruke balsam og kur der knutene sitter, dvs. i parykkens hodebunn.

Når du påfører produkter: Ikke masser eller gni. Stryk i stedet forsiktig produktet nedover håret. Dette gjøres for å unngå unødvendige knuter som senere sliter på parykken når du skal gre dem ut. Husk også å skylle ut eventuelle pleie- og stylingprodukter fra bunnen til tuppene.

Når du tørker parykken: Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overskuddet av vann fra håret. Ikke klem eller gni vannet ut av parykken. Plasser deretter parykken på parykkstativet og la den selvtørke. Om det trengs kan du også føne håret, dette bør gjøres med kald luft. Føn parykken fra bunnen til tuppene for å unngå knuter. Tenk på at en fuktig parykk er mer følsom for slitasje. Observer også at du ikke trenger å vaske en parykk like ofte som et naturlig hår. Slik forlenger du også parykkens livslengde.

Styling: Rapunzels parykker i ekte hår er selvfølgelig laget av ekte hår og kan derfor styles akkurat som et vanlig hår. Det ekte håret sammen med den naturlige hodebunnen gir deg en fin og ekte følelse sammen med riktig styling. En parykk av Lace modell gir deg mulighet til å variere skillet i håret. For å få beste resultat skal du lage skillet når håret er bløtt og forsiktig style det med hjelp av en parykkbørste. Om det trengs kan du føne håret, det bør gjøres med kald luft. Føn parykken fra bunnen og ut i tuppene for å unngå knuter. Håret på parykken kan krølles og glattes med hjelp av krølltang eller rettetang sammen med et varmebeskyttende middel. Ikke bruk over 180 graders varme på tangen. Observer også at varmekilder nærme parykkens nett og bunn kan forårsake at delene smelter og at kvaliteten på parykken ødelegges. Bruker du varmetenger forkortes ofte parykkens livslengde. Style parykken når du har den på deg eller når den sitter på et parykkhode. Husk å ikke ta tak i håret som sitter midt på hodet for å forhindre unødvendig slitasje og eventuelt hårtap. Vi anbefaler at du kun bruker stylingprodukter sparsomt, brukes de ofte påvirkes parykkens kvalitet og dette skjer derfor på egen risk. Vi ambefaler ikke tupering, vil du tupere håret likevel gjør du dette på egen risk. Hårspenner, spisskammer og andre skarpe ting bør ikke brukes på parykken.

Feste parykken: Bruk parykknett/hette om du ønsker. Klipp en liten bit teip, sett den langs hårfestet eller kanten inne i parykken. Gjenta til ønsket antall biter og festeområde. Fjern den hvite beskyttelseteipen. Ta på deg parykken ved å plassere den fremre delen mot teipen på din panne, om du har teipen i parykken fester du den mot din panne. Ikke på ditt naturlige hår. Kontroller at parykkens plassering føles riktig. Stram spennet i nakken for å justere størrelsen. For å feste parykken brukes Rapunzel Lace Front Silikonteip. Før du påfører silikonteip på hodet bør du først kontrollere at du ikke er allergisk mot lateks eller andre evner som teipen kan inneholde. Sett en liten bit av teipen på innsiden av armen, la virke en stund og kontroller så det ikke oppstår en unormal rødhet eller lignende. Når du teiper fast parykken bør du være forsiktig så du ikke fester teipen i ditt eget hår. Teipen sitter veldig hardt og ditt eget hår risikerer å følge med teipen når du senere skal fjerne parykken, dette kan også forårsake slitasje på parykken.

Fjerne parykken: For å fjerne teipen, bruk bomull med mild olje og stryk på teipen til den løsner. Ikke dra bort teipen, dette kan skade huden og parykken. Vær forsiktig så ikke teiprester kommer i kontakt med håret på parykken. Løsne på spennet i nakken på parykken og ta forsiktig løs parykken fra eventuell teip. Ta parykken under ifra ved ørene og dra forsiktig av parykken. Det er viktig å ikke ta tak i håret som sitter midt på hodet for å forhindre unødvendig slitasje og eventuelt hårtap. Oppbevar parykken på et parykkstativ eller parykkhode.

Allergi: Om du vet at du er allergisk eller følsom for syntetiske materialer eller lateks bør du først kontrollere dette før du bruker parykker av syntetiske materialer og silikonteip. Prøv en liten bit teip på innsiden av armen, om det oppstår en unaturlig rødhet eller lignende bør du ikke bruke teipen. Et parykknett/parykkhette kan også gi beskyttelse mot irritasjon.

Garanti: Rapunzels parykker skal ses som en tilgang i hverdagen men husk også at frekvent bruk som trening, å sove, noe vær og bruk av hodeplagg kan forårsake slitasje på parykken og ditt eget hår. Bruk av varmetenger skjer på egen risk. Parykken kan også ta skade av varme fra badstue, ovn, spa og andre miljøer. Rapunzel tar ikke ansvar for den behandling kunden tilfører parykken etter kjøp. All behandling av parykken utenfor Rapunzels salonger skjer på egen risk. All kjemisk behandling som farging og bleking rekommanderes ikke og skjer derfor på egen risk. Vi tilbyr ikke noen angrerett når parykken eller parykknettet er klipt.

  • Kategori:Parykk
  • Artikelnummer:
    1011-446-0002

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019