Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Rapunzel Front Wig Synthetic Light Blond

1 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Velg nyanse

Med Rapunzel® Synthetic Heat Resistant Fibers med krøllete hår får du en parykk med fint volum.

Rapunzel® Lace Front parykk er laget av et lett syntetisk materiale som tåler varme, og som har naturlig glans for et naturlig utseende. Den fremre delen av parykken består av et hudfarget nett hvor hvert hårstrå er håndknyttet og dermed skaper en bunn som ser ut som en naturlig hodebunn. Dette gjør at du på fremsiden enkelt kan variere hvor du vil ha hårskillen og style parykken slik du ønsker. Nettet former du etter din egen hårlinje ved å klippe eller sy det inn til ønsket form så du får en perfekt innramming av ansiktet.

Issen, nakke og sidene på parykken er sydd i seksjoner slik at håret, som består av syntetiske fiber, tåler temperaturer opp til 190 ºC. Dette gjør at parykken også tåler mild varmebehandling som gir store muligheter for å kunne variere frisyren din. I nakken kan du selv regulere størrelsen ved hjelp av elastiske spenner. For ytterligere stabilitet finnes det også innebygde hårspenner langs sidene.

For at vår Lace Front Parykk i varmeresistente fiber skal gi ditt ansikt en så elegant innramming som mulig anbefaler vi at du følger våre anvisninger for hvordan du klipper/syr og bruker en Lace Front Parykk.

Rapunzel® Lace Front Parykk passer perfekt for deg som vil prøve parykk for første gang, eller vil variere mellom ulike farger og modeller etter behov.

Størrelse:Medium (54-60 cm)

Kvalitet:Rapunzel® Heat Resistant Fibers, varmeresistente fibre opp til 190 ºC.

Våre varmetålige Lace Front parykker er laget i et syntetisk materiale som tåler varme opp til 190°C og derfor også lettere styling. For att Lace Front parykken i varmetålige fibrer skal gi ansiktet ditt en så pen innramming som mulig anbefaler vi at du følger våre pleieråd om hvordan du klipper og påfører en Lace Front parykk.

 • Rapunzel Heat Resistant fibers kan styles med varme opp til 190°C, dette skal gjøres sjelden for å forlenge livslengden på parykken din. Husk at du ikke må bruke stylingprodukter på parykker av syntetisk kvalitet.
 • En syntetisk parykk bør ikke vaskes. I stedet kan du enkelt lufte parykken eller tørke av parykkluen. Bruk en fuktig klut, snu parykken så du får innsiden ut og tørk luen. Bruk lunkent eller kaldt vann og la parykken lufttørke på Rapunzels parykkstativ.
 • Trenger du å gre parykken bør du bruke Rapunzels børster som er spesielt tilpasset for løshår. De er ekstra skånsomme for parykker. Vi anbefaler at du først prøver å gre håret med hjelp fingrene. Av og til kan det være nok for å få ønsket resultat.
 • Med en parykklue beskytter du både parykken og ditt eget hår fra slitasje.
 • Når du ikke bruker parykken er det viktig at du oppbevarer den riktig. Bruk Rapunzels parykkstativ eller snurr sammen håret, brett det inn i luen og putt den tilbake i originalpakken.

Hvordan du klipper en parykk i Lace modell:

 • Fronten på parykken er laget av et hudfarget nett som du kan klippe så det følger hårlinjen din og passer ansiktsformen din. Klipp den selv, ved hjelp av en frisør eller bestill en time hos nærmeste Rapunzelsalong. Når du klipper parykken din blir resultatet best om du har parykken på deg så du ser hvordan din egen hårlinje er. Du kan også prøve parykken og markere hårlinjen ved hjelp av nåler, kritt eller nål og tråd. Husk å ikke klippe for mye, det er bedre å ta litt av gangen.
 • For å feste parykken brukes Rapunzel Lace Front silikonteip. Før du fester silikonteipen skal du sjekke så du ikke er allergisk mot lateks eller noen av de andre stoffer som finnes i teipen. Sett en liten bit av teipen i armhulen. La virke en stund for å se om du eventuelt blir rød eller lignende.
 • Når du teiper fast parykken må du være forsiktig så du ikke fester den på ditt eget hår. Dette siden teipen sitter veldig hardt og ditt eget hår risikerer å bli med når du fjerner den. For å fjerne teipen, bruk i stedet bomull med mild olje og trykk forsiktig så teipen løsner. IKKE dra bort teipen, dette kan skade huden.
 • Hvis du mangler hår helt kan du for et mer behagelig resultat fjerne kammene som sitter på sidene av Lace Front parykken din.
 • En parykk i Lace Front modell gjør det mulig å variere hårskillen. For beste resultat bør du først bløte den øvre delen av parykken, der du vil at skillen skal være. Bruk siden Rapunzels kam for å få håret riktig vei. Om det trengs, bruk hårføner med kald luft. Men vær forsiktig så ikke nettet på parykken smelter.
 • Bruker du en parykk i Lace Front modell med heat resistant fibers: ikke bruk varme over 190°C. Prøv først på en stripe for å se så spenningsnivået i kontakten din stemmer overens med europeisk standard. Husk at nettet som håret er knyttet på ikke tåler varme. Om du bruker varme på eller i nærheten av nettet risikerer det å smelte.
 • Rapunzel tar ikke ansvar for behandlingen kunden utsetter parykken for etter kjøp. All behandling av parykken utenfor Rapunzels salonger skjer på eget ansvar.

Om du vet at du er allergisk eller følsom for syntetiske materialer eller lateks bør du først kontrollere dette før du bruker parykken i syntetisk materiale og silikonteip.

Hvordan du tar på en parykk i Lace Front modell:

 1. Sett ditt eget hår i en parykklue.
 2. Klipp nettet langs kanten på parykken, unngå å klippe for nær hårfestet på parykken.
 3. Klipp en liten bit av teipen og fest den langs hårfestet eller kanten inne i parykken. Fortsett med dette til du har ønsket antall biter teip. Fjern den hvite remsen på teipen.
 4. Ta på deg parykken ved å feste fronten på parykken på teipen i pannen, har du teipen i parykken trykk den fast langs hårfestet. IKKE på ditt naturlige hår. Sjekk at parykkens plassering føles greit.
 5. Spenn båndet i nakken og juster størrelsen.
 6. Plasser kammene i ditt eget hår for ekstra feste, vil du ikke bruke disse kan de fjernes.
 • Kategori:Parykk
 • Artikelnummer:
  1011-447-0012

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

1.0

Basert på 1 karakter
1
0
0
0
0

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018