Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 5 karakterer
1
0
0
0
4
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Må ha!

  Denne sjampoen er utrolig effektiv, renser godt i dybden. Jeg bruker den 1-2 gang i uka, og har hatt den i mange år. Masserer den inn og skyller godt før jeg repeterer (skummer som regel godt) da lar jeg den få virke litt før jeg skyller ut. Håret blir veldig trått av denne sjampoen, men kombinerer den med Hyde sjampo og konditioner fra Sebastian og håret føles forfriskende, super rent og mykt igjen. For meg som er store deler av året på fisketurer klarer jeg meg ikke uten. (særlig i sommerhalvåret hvor jeg ikke har tilgang til innlagt vann) Her må jeg koke og blande vann til pumpedusj. Jeg hadde jeg ikke klart meg uten denne inni bushen! Nå var den utsolgt, krise! Håper den snart er tilbake🙏💖
  3 liker

Redken
Clean Maniac
Micellar Clean-Touch Shampoo 300 ml

5 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Hold håret rent hele dagen med Clean Maniac Micellar Shampoo! Med en micellar-teknologi fjernes urenheter som forurensninger, stylingrester og overflødig sebum som gir håret en fresh, nydusjet og ren følelse. Inneholder antioksidanter samt UV-filter som beskytter håret.

Bruk: Påfør i vått hår og masser til det skummer. Skyll ut. Skyll umiddelbart ved kontakt med øynene. Bruk sammen med øvrige produkter i Clean Maniac-serien for beste resultat.

300ml

 • Kategori:Sjampo
 • Artikelnummer:
  1261-558-0300

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter