Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 17 karakterer
2
0
1
2
12
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Fantastisk!

  Alle som har bleket, farget håret mye bør alltid kjøpe denne. Å bruke minst 2 ganger i uka. Snakker man med frisører sier de at denne skal sprayes på nyvasket hår x 3 ganger. Først engang, la virke 5 minutter og gjenta dette 2 ganger til med 5 minutters mellomrom. Ikke bruk den i dusjen, det blir bare vanskelig. Reparer meget slitt og overbehandlet hår, håret blir så lett å gre etterpå og ettervert vil håret bli nesten som nytt! Denne er mer dyp virkende enn noen andre produkter da dette er flytende proteiner. Denne kan du også bruke endel ganger også før farging/bleking av hår, slik at håret styrkes:)
  2 liker

Redken
Extreme
Cat 150 ml

17 Vurderinger
259,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Rekonstruerer, pleier og gir umiddelbar styrke uten å tynge. Hjelper til med å forberede håret før en kjemisk behandling, for å forhindre fremtidig skade og slitasje.
Bruk: Påføres etter sjamponering. Klem vannet ut av håret og fordel CAT jevnt utover. La virke i 3-5 minutter og skyll ut. Avslutt med en passende conditioner. Hvis håret er svekket etter en kjemisk behandling kan CAT benyttes 1-3 ganger i uken for å styrke håret.
150ml
 • Kategori:Hårolje
 • Artikelnummer:
  1261-194-0150

Vanligvis kjøpt sammen

418,-
783,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019