2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.9

Basert på 78 karakterer
11
5
10
10
42
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 10 mnd siden

  Nydelig!

  Beste lukt og min favoritt shampoo, har sikkert kjøpt 30 liter av denne gjennom årene👍🏻
  4 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 16 mnd siden

  Ikke fornøyd

  Hadde store forventninger til denne balsamen på grunn av tilbakemeldingene, men ble meget skuffet. Brukte hele serien, men håret er fortsatt slitt/tørt.
  3 liker
 • for 3 uker siden

  Ej så bra som guldversionen

  Jag har köpt denna produkt (schmapoo+balsam) efter jag har använd den guld-versionen av Redken. Denna verkar lite mjukare i textur jämfört med de andra produkterna, vilket gör att man behöver använda mer av produkten för hela håret. Jag fick inte inte samma glans i håret som med de andra produkterna som jag köpte tidigare. Balsamen är helt värdelös jämfört med den guldversionen av produkten.pö den positiva sidan är att den luktar gott! Jag rekommenderar mycket varm den andra produkten, men inte denna, dessvärre! Det kan vara så att denna produkt inte passar så bra till min typ av hår. Jag rekommenderar inte.
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Fantastisk produkt og rask levering

  Fantastisk shampoo og balsam! Kjøpte 250ml, nå har eg brukt opp disse og håret mitt er silkemykt og mye mindre slitt. Kjøper derfor to stk i 500ml denne gangen!

  Anbefales om du har slitt hår.
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Elsker denne serien!

  Lukter fantastisk, og pleier håret i dybden! Fungerer like godt på mitt ubehandlede hår, som på min mors blekede og "herjede" hår.

  Tørre ender blir borte og håret etterlates silkemykt og friskt. Håret blir også blankt, og blekede partier får tilbake motstandsdyktighet og liv.

  + for at produktene ikke irriterer min sensitive hodebunn!
  2 liker
 • for 4 mnd siden

  Veldig myukt hår

  Får en veldig muyk og glatt hår men veldig Elektrisk hår også, syns håre ble mye glattere men ga ingen wow følelse enn vannkrig shampoo du kjøper på butikkene, syns heller ikke den luktet noe 😞 forventet veldig til det luktet men nei 😒 så vet ikke om det blir en kjøp til av den merken ! Men måtte jo prøve😀
  2 liker

Redken
Extreme Duo 500mlx2

78 Vurderinger
395,-Anb. pris 645,-35
Fri frakt, kan sendes omgående

Extreme Shampoo rengjør, styrker og gjenoppbygger skadet hår, samtidig som den rengjør skånsomt. Proteinberiket formel som forebygger skadet hår og delte spisser. Håret etterlates friskt, glansfullt og motstandsdyktig.

500ml

Extreme Conditioner løser floker, styrker og beskytter skadet og slitt hår med det komplette Extreme-hårpleiesystemet med Extreme Shampoo, Conditioner og Anti-Snap. Det reparerer hårets skadde områder med proteiner og ceramider, gjenoppbygger hårets styrke, beskyttende ytre og glans. Håret etterlates friskt og motstandsdyktig.

500ml

 • Kategori:Balsam
 • Artikelnummer:
  1261-944-1000

Vanligvis kjøpt sammen

654,-
811,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter