1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.3

Basert på 3 karakterer
0
1
1
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Redken
Nature + Science
All Soft Duo

3 Vurderinger
339,-Anb. pris 545,-35
Fri frakt, kan sendes omgående

Redken Nature + Science er hårpleieserier av høy kvalitet med ingredienser av naturlig opprinnelse som gir mykhet, styrke og fargeintensitet. Redken bruker vitenskap for å forvandle naturlige materialer til effektive ingredienser til hår.

Vi sier en ingrediens har naturlig opprinnelse om den er uendret fra sin naturlige tilstand eller har gjennomgått bearbeiding, men fortsatt bevarer mer enn 50% av sin molekylære struktur fra den opprinnelige plante- eller mineralkilden.

Alle serier er veganske, som innebærer at de ikke inneholder ingredienser eller biprodukter av animalsk opprinnelse. Alle flasker er laget av 94% gjenvunnet plast og 6% fargestoff.

Redken Nature + Science All Soft Shampoo

Mykgjørende shampoo med bjørkesevje til tørt/skadet hår. Renser håret og etterlater det mykt, håndterlig og blankt. Bruk som et komplett system med Nature + Science All Soft Balsam. Rist flasken. Påfør i vått hår, skum opp og skyll grundig. Fortsett med Balsam og Leave-ins. Skyll umiddelbart ved kontakt med øynene. 

300ml

Redken Nature + Science All Soft Conditioner

Mykgjørende conditioner med bjørkesevje til tørt/skadet hår. Løser opp floker, gjør håret fyldig og tilfører mykhet. Bruk som et komplett system med Nature + Science All Soft Shampoo. Etter påføring av sjampoen, påfør så balsam og distribuer i vått hår og skyll ut. Skyll umiddelbart ved kontakt med øynene. 

250ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1261-950-0550

Vanligvis kjøpt sammen

914,-
967,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019