Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Redken
Nature + Science
Color Extend Magnetics Duo

Bli den første til å vurdere dette produktet
339,-Anb. pris 545,-35
Fri frakt, kan sendes omgående

Redken Nature + Science er hårpleieserier av høy kvalitet med ingredienser av naturlig opprinnelse som gir mykhet, styrke og fargeintensitet. Redken bruker vitenskap for å forvandle naturlige materialer til effektive ingredienser til hår.

Vi sier en ingrediens har naturlig opprinnelse om den er uendret fra sin naturlige tilstand eller har gjennomgått bearbeiding, men fortsatt bevarer mer enn 50% av sin molekylære struktur fra den opprinnelige plante- eller mineralkilden.

Alle serier er veganske, som innebærer at de ikke inneholder ingredienser eller biprodukter av animalsk opprinnelse. Alle flasker er laget av 94% gjenvunnet plast og 6% fargestoff.

Redken Nature + Science Color Extend Magnetics Shampoo

Fargebevarende shampoo med ginseng for fargebehandlet hår. Renser håret og beskytter hårfargen slik at den ikke falmer. Bruk som et komplett system med Nature + Science Color Extend Magnetics Balsam. Rist flasken. Påfør i vått hår, skum opp og skyll grundig. Fortsett med Balsam og Leave-ins. Skyll umiddelbart ved kontakt med øynene. 

300ml

Redken Nature + Science Color Extend Magnetics Conditioner

Fargebevarende conditioner med ginseng for fargebehandlet hår. Løser opp floker og tilfører mykhet. Bruk som et komplett system med Nature + Science Color Extend Magnetics Sjampo. Etter påføring av sjampoen, påfør så balsam og distribuer i vått hår og skyll ut. Skyll umiddelbart ved kontakt med øynene. 

250ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1261-951-0550

Vanligvis kjøpt sammen

784,-
969,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019