27 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 188 karakterer
9
5
9
31
134
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Perfekt for lyse øyenbryn!

  Jeg har alltid brukt den lyseste fargen «ljusbrun», men denne gang kjøpte jeg «naturbrun». Jeg syns den gir et finere resultat, fargen er kald og den farger brynene mine etter noen sekunder. Det er derfor lurt å følge med under veis. Anbefaler å la fargen være på 1-2 minutt første gang og heller gjenta prosessen, dersom du har lyse bryn eller ønsker et mildere resultat. For denne kan fort gi deg ganske mørke bryn! Den etterlater også litt farge på huden, så perfekt hvis du har områder med lite hår. Jeg liker å la fargen være 2 minutter, vaske vekk, og deretter gå over med en liten kost å farge områder med lite hår, og markere halen på brynene og deretter vaske igjen etter 4-5 minutter. Stort pluss at den også kan brukes på vippene. Ps! Husk å kjøpe med Oxidant, hvis ikke virker ikke fargen! Jeg foretrekker gelen fremfor den flytende :) #konkurranse
  4 liker
 • for 4 dager siden

  Refecto Oil Svart

  Veldig fornøyd. Denne fargen varer mye lengre enn noe annet jeg har prøvd. Fargen er litt skarp den første dagen, men etter et par dager er den perfekt, og varer leeeenge ;)
  3 liker
 • for 1 uke siden

  Ordentlig salong produkt

  Jobbet som frisør i over 14år, og dette merket er godt brukt av frisører over hele verden.

  Permanent Bryn og vippefarge som sitter godt!

  Mine favoritter er svart og blåsort. Bruker alltid å blande de to, for å få optimal farge og sorthet på vippene mine :)
  1 liker
 • for 1 mnd siden

  Fargen stemmer ikke

  Kjøpte fargen «naturbrun». Den ble ikke på noe vis brun. Den ble sort. Hadde på fargen i 5 min( anvist 5 -10 min) for å være sikker på at den ikke ble for mørk første gangen. Bryna mine ble alikevell sorte. Ikke brune.

  Den var ellers veldig lett å påføre og lett å vaske av. Men fargen stemte ikke med pakken.
  3 liker
 • for 2 mnd siden

  Den beste øyevippefargen!🙏🏼

  Dette er den absolutt beste øyevippefargen jeg noensinne har prøvd! Den holder i noen uker og fargen er knallfin og veldig tydelig sort! Jeg bruker som regel bare vippetang, og går uten mascara etter jeg har farget vippene med den fargen her!😄

  #konkurranse
  2 liker
 • for 2 mnd siden

  Helt fantastisk

  Fargen sitter lenge, og er lett å påføre. Kommer til å kjøpe dette produktet igjen når jeg går tom - anbefales på det sterkeste
  #konkurranse
  2 liker

RefectoCil
Färg 2. Blåsvart 2 Blåsvart

188 Vurderinger
75,-Anb. pris 85,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

RefectoCils vippe-og brynsfarge gir en farge som holder i opp til 6 uker. Fargene kan også blandes for å skape en perfekt farge til dine bryn. Finnes i flere fine farger for å passe alle ulike bryn samt bleking (bleach). Sistnevnte skiller seg ut fra fargene fordi den bare virker med Oxidant Creme 3% og ikke med flytende oksidasjonsmiddel. Bleach bleker opp til 3 trinn.

N.B. Du trenger også en flaske RefectoCil hydrogenperoksid 3% flytende eller Oxidant Creme 3%.

Velge riktig farge:
Svart - Gir en dyp svart farge.
Grå/grafit - Bra på gråmelert hår og hvite bryn. Fin å blande med lysbrun dersom man er blond og ikke ønsker så mørke bryn. Toner effektivt ned rødtoner i farger.
Blå/svart - Brukes vanligvis ved farging av vipper. Blande da i 1/3 del av denne i nr 1 for en mer intens farge. Det blir ikke blått, bare en penere og mørkere svartfarge.
Naturbrun - Gir en mørk og dekkende brun farge. For deg som ønsker mørke og markerte, men ikke svarte, bryn. Blir ikke rødlig. Ved kort virketid blir den ikke like intens.
Ljusbrun - Perfekt for deg som har lysblondt til lysebrunt hår eller som ønsker en lysebrun farge på brynene. Denne går mot en rødlig farge, så vi anbefaler å blande inn litt grafitt for å nøytralisere det røde om man ønsker en kaldere farge.
Kastanj - Denne gir et vakkert resultat av en rødbrun farge av kastanje. Resultatet blir mer intens jo lysere din naturlige hårfarge er. Når det brukes på lyse hårstrå gir det en stor effekt. På mellombrune hårstrå gir det en diskret og vakker lys kastanje-farge.

Inneholder fenylendiaminer. Kan gi allergisk reaksjon. Allergitest anbefales. Bruk alltid hansker, da produktet farger av.

15ml

 • Kategori:Øyenbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0004

Vanligvis kjøpt sammen

374,-
429,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter