12 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 139 karakterer
9
4
8
18
100
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Fin farge men sitter ikke så lenge

  Kjempe fin farge, men fargen varer ikke så lenge på meg. Ellers ett fantastisk produkt, har hatt tuben kjempe lenge, så er vanvittig budsjett vennlig. #konkurranse
  3 liker
 • Medarbeider på Lyko
  for 6 mnd siden

  ELSKER!

  Har brukt naturbrun i mange år, og elsker resultatet denne gir! Man kan få et veldig naturlig resultat dersom man ikke har den på mer enn 3 minutter, men dersom man ønsker et mer lanvarig resultat samt litt mer intenst så kan man ha det på rundt 10-15 minutter. Det setter seg litt farge på huden da, men det går fort bort etter litt skrubbing og en dusj :)
  Man kan også blande naturbrun med "Grafit" for å få en kaldere farge, eller med sort, om man ønsker et enda mer intenst resultat.
  Anbefaler på det sterkeste!
  Liker
 • for 7 mnd siden

  Spørsmål

  Hei
  1. jeg har helt lyse bryn og vurderer den fargen som heter natur brun. Tror dere denne fargen vil passe meg?

  2. Blir natur brun fargen rød, dette er noe jeg er redd for, fordi jeg vil bare ha kalde bryn?

  3. Hvor lenge sitter dette og går det Ann å ta den vekk hvis det ikke kler meg?
  1 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 7 mnd siden
   Hei Mina!
   Det er vanskelig å anbefale noen farge når jeg ikke vet helt hvilket resultat du ønsker, men naturbrun eller lysbrun bør gi et ganske naturlig resultat. Jeg ser en kollega skriver at hun blander naturbrun med litt svar for å få en kaldere farge:) Virketiden varierer fra person til person; det avhenger av hårstrukturen til den enkelte. Et tips til en som gjør dette for første gang er å fjerne fargepastaen fra brynene etter 2-3 minutter, og sjekke resultatet. Er ikke fargen intens nok, så kan du påføre mer farge:)

   Resultatet vil vare i ca seks uker. Om resultatet ikke blir som ønsket har Refectocil en Tint Remover, men denne er mest for å fjerne uønsket farge som kom på huden under fargingen. Jeg vil kanskje anbefale å først bruke en oljebasert eller silikonbasert sminkefjerner for å sjekke om det kan være enda mer farge på huden. Dette kan roe ned fargen hvertfall et hakk. Du kan også bruke en Clarifying shampoo. Bruk en øyenbrynsbørste og børst produktet gjennom brynene, vent i 60 sek, og vask av:)
   Liker
 • Medarbeider på Lyko
  for 8 mnd siden

  Beste brynsfargen

  Absolutt den beste brynsfargen. Holder lenge og fester seg også til huden, noe jeg liker. Pleier å blande nr 3 naturbrun med nr 1 svart, for å få en mer kaldere farge og ikke så gylden som jeg føler det fort kan bli når jeg bare anvender nr 3
  2 liker
 • for 24 mnd siden

  Den beste vippefargen.

  Bruk blåsvart for dypt sorte vipper.
  1 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 24 mnd siden
   Legg gjerne med bilde av resultatet! Hørtes fint ut med dypt sorte vipper:)
   Liker

RefectoCil
Färg 3. Naturbrun 3 Naturbrun

139 Vurderinger
69,-Anb. pris 79,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

RefectoCils vippe-og brynsfarge gir en farge som holder i opp til 6 uker. Fargene kan også blandes for å skape en perfekt farge til dine bryn. Finnes i flere fine farger for å passe alle ulike bryn samt bleking (bleach). Sistnevnte skiller seg ut fra fargene fordi den bare virker med Oxidant Creme 3% og ikke med flytende oksidasjonsmiddel. Bleach bleker opp til 3 trinn.

N.B. Du trenger også en flaske RefectoCil hydrogenperoksid 3% flytende eller Oxidant Creme 3%.

Velge riktig farge:
Svart - Gir en dyp svart farge.
Grå/grafit - Bra på gråmelert hår og hvite bryn. Fin å blande med lysbrun dersom man er blond og ikke ønsker så mørke bryn. Toner effektivt ned rødtoner i farger.
Blå/svart - Brukes vanligvis ved farging av vipper. Blande da i 1/3 del av denne i nr 1 for en mer intens farge. Det blir ikke blått, bare en penere og mørkere svartfarge.
Naturbrun - Gir en mørk og dekkende brun farge. For deg som ønsker mørke og markerte, men ikke svarte, bryn. Blir ikke rødlig. Ved kort virketid blir den ikke like intens.
Ljusbrun - Perfekt for deg som har lysblondt til lysebrunt hår eller som ønsker en lysebrun farge på brynene. Denne går mot en rødlig farge, så vi anbefaler å blande inn litt grafitt for å nøytralisere det røde om man ønsker en kaldere farge.
Kastanj - Denne gir et vakkert resultat av en rødbrun farge av kastanje. Resultatet blir mer intens jo lysere din naturlige hårfarge er. Når det brukes på lyse hårstrå gir det en stor effekt. På mellombrune hårstrå gir det en diskret og vakker lys kastanje-farge.

Inneholder fenylendiaminer. Kan gi allergisk reaksjon. Allergitest anbefales. Bruk alltid hansker, da produktet farger av.

15ml

 • Kategori:Øyenbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0006

Vanligvis kjøpt sammen

158,-
223,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020