15 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 156 karakterer
9
4
8
24
111
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Fin farge men sitter ikke så lenge

  Kjempe fin farge, men fargen varer ikke så lenge på meg. Ellers ett fantastisk produkt, har hatt tuben kjempe lenge, så er vanvittig budsjett vennlig. #konkurranse
  3 liker
 • i dag 08:08

  Lettvindt og bra

  Fornøyd med dette produktet! Lett i bruk og veldig drøyt. Anbefaler det til alle som trenger å få litt farge i brynene uten sminke
  Liker
 • for 6 dager siden

  Superfornøyd!

  Blander naturbrun med sort for å få fargen kaldere, og digger resultatet!

  #konkurranse
  2 liker
 • for 1 uke siden

  Veldig fornøyd!

  Jeg fikk sjokk da jeg så hvor rød fargen fra tuben var, men når fargen hadde fått virke på brynene ble det et veldig naturlig resultat. Fargen holder mye lenger enn andre produkter jeg har prøvd. Fargen kan sitte noe igjen på huden dagen etter farging, men det er ikke et problem når en vet om det. Det er bare å planlegge om en skal noe spesielt. Positivt at den ikke trenger så lang virketid.
  2 liker
 • for 1 uke siden

  LOVE IT

  Brukt denne over flere år nå. Elsker fargen til mitt «kommunegrå» hår. Pleier å farge bryna en gang i uka. Denne er drøy i bruk og absolutt verdt pengene. Aldri hatt reaksjoner.
  #konkurranse
  3 liker
 • for 2 uker siden

  Beste vippefargen

  Beste jeg har prøvd.
  2 liker

RefectoCil
Färg 3. Naturbrun 3 Naturbrun

156 Vurderinger
75,-Anb. pris 85,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

RefectoCils vippe-og brynsfarge gir en farge som holder i opp til 6 uker. Fargene kan også blandes for å skape en perfekt farge til dine bryn. Finnes i flere fine farger for å passe alle ulike bryn samt bleking (bleach). Sistnevnte skiller seg ut fra fargene fordi den bare virker med Oxidant Creme 3% og ikke med flytende oksidasjonsmiddel. Bleach bleker opp til 3 trinn.

N.B. Du trenger også en flaske RefectoCil hydrogenperoksid 3% flytende eller Oxidant Creme 3%.

Velge riktig farge:
Svart - Gir en dyp svart farge.
Grå/grafit - Bra på gråmelert hår og hvite bryn. Fin å blande med lysbrun dersom man er blond og ikke ønsker så mørke bryn. Toner effektivt ned rødtoner i farger.
Blå/svart - Brukes vanligvis ved farging av vipper. Blande da i 1/3 del av denne i nr 1 for en mer intens farge. Det blir ikke blått, bare en penere og mørkere svartfarge.
Naturbrun - Gir en mørk og dekkende brun farge. For deg som ønsker mørke og markerte, men ikke svarte, bryn. Blir ikke rødlig. Ved kort virketid blir den ikke like intens.
Ljusbrun - Perfekt for deg som har lysblondt til lysebrunt hår eller som ønsker en lysebrun farge på brynene. Denne går mot en rødlig farge, så vi anbefaler å blande inn litt grafitt for å nøytralisere det røde om man ønsker en kaldere farge.
Kastanj - Denne gir et vakkert resultat av en rødbrun farge av kastanje. Resultatet blir mer intens jo lysere din naturlige hårfarge er. Når det brukes på lyse hårstrå gir det en stor effekt. På mellombrune hårstrå gir det en diskret og vakker lys kastanje-farge.

Inneholder fenylendiaminer. Kan gi allergisk reaksjon. Allergitest anbefales. Bruk alltid hansker, da produktet farger av.

15ml

 • Kategori:Øyenbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0006

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

Fredag 10/4 til mandag 13/4 er våre kundeservicepersonell hjemme og maler påskeegg og klør påskeharen bak ørene. GOD PÅSKE!

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter