21 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 176 karakterer
9
5
8
28
126
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 6 mnd siden

  Fin farge men sitter ikke så lenge

  Kjempe fin farge, men fargen varer ikke så lenge på meg. Ellers ett fantastisk produkt, har hatt tuben kjempe lenge, så er vanvittig budsjett vennlig. #konkurranse
  3 liker
  • for 5 dager siden
   Hei, jobber som frisør å bruker dette merke her. Kan hende du allerede har prøvd dette, men i teorien jo lengre fargen virker på, jo lengre varer den. Men da blir den også mørkere. Ser kanskje ikke best ut de første dagene. Men skal vare ca en måned. I salongen latt vi det virke i 15 til 20 min. Beskytt huden rundt med vaselin 👍🏻
   1 liker
 • i dag 04:21

  Den beste øyevippefargen!🙏🏼

  Dette er den absolutt beste øyevippefargen jeg noensinne har prøvd! Den holder i noen uker og fargen er knallfin og veldig tydelig sort! Jeg bruker som regel bare vippetang, og går uten mascara etter jeg har farget vippene med den fargen her!😄

  #konkurranse
  Liker
 • for 1 uke siden

  Helt fantastisk

  Fargen sitter lenge, og er lett å påføre. Kommer til å kjøpe dette produktet igjen når jeg går tom - anbefales på det sterkeste
  #konkurranse
  2 liker
 • for 4 uker siden

  Fornøyd!

  Dette produkter er virkelig å anbefale! Den er veldig effektiv, brukervennlig, snill mot huden og varer lenge.
  Jeg har blondt hår med varme toner, og naturbrun passet perfekt. #konkurranse
  1 liker
 • for 1 mnd siden

  Beste brynsproduktet!

  Dette var virkelig innertier. Jeg har brukt depend og kolokrem før, men det var mye enklere å påføre dette, og resultatet på bryn og hud så mye bedre ut. Jeg reagerer allergisk på kolokrem, men ikke denne.
  Utrolig drøy i bruk og, og stor, så dette er mye for pengene!
  #konkurranse
  3 liker
 • for 1 mnd siden

  LUKSUS på budsjett

  Denne godsaken i farge 3 (naturbrun) + RefectoCil Oxidant 3% Creme 100 ml = MAGI. Det er så enkelt og resultatet er som om jeg har vært på en salong + jeg slipper å sminke brynene på en god stund. Produktene er drøye i bruk så de er virkelig verdt hver ei krone!
  2 liker

RefectoCil
Färg 3.1Ljusbrun 3.1 Ljusbrun

176 Vurderinger
60,-Anb. pris 85,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

RefectoCils vippe-og brynsfarge gir en farge som holder i opp til 6 uker. Fargene kan også blandes for å skape en perfekt farge til dine bryn. Finnes i flere fine farger for å passe alle ulike bryn samt bleking (bleach). Sistnevnte skiller seg ut fra fargene fordi den bare virker med Oxidant Creme 3% og ikke med flytende oksidasjonsmiddel. Bleach bleker opp til 3 trinn.

N.B. Du trenger også en flaske RefectoCil hydrogenperoksid 3% flytende eller Oxidant Creme 3%.

Velge riktig farge:
Svart - Gir en dyp svart farge.
Grå/grafit - Bra på gråmelert hår og hvite bryn. Fin å blande med lysbrun dersom man er blond og ikke ønsker så mørke bryn. Toner effektivt ned rødtoner i farger.
Blå/svart - Brukes vanligvis ved farging av vipper. Blande da i 1/3 del av denne i nr 1 for en mer intens farge. Det blir ikke blått, bare en penere og mørkere svartfarge.
Naturbrun - Gir en mørk og dekkende brun farge. For deg som ønsker mørke og markerte, men ikke svarte, bryn. Blir ikke rødlig. Ved kort virketid blir den ikke like intens.
Ljusbrun - Perfekt for deg som har lysblondt til lysebrunt hår eller som ønsker en lysebrun farge på brynene. Denne går mot en rødlig farge, så vi anbefaler å blande inn litt grafitt for å nøytralisere det røde om man ønsker en kaldere farge.
Kastanj - Denne gir et vakkert resultat av en rødbrun farge av kastanje. Resultatet blir mer intens jo lysere din naturlige hårfarge er. Når det brukes på lyse hårstrå gir det en stor effekt. På mellombrune hårstrå gir det en diskret og vakker lys kastanje-farge.

Inneholder fenylendiaminer. Kan gi allergisk reaksjon. Allergitest anbefales. Bruk alltid hansker, da produktet farger av.

15ml

 • Kategori:Øyenbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0007

Vanligvis kjøpt sammen

129,-
436,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter