Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 1 mnd siden

    Lett, enkel og fin

    Det første jeg tenkte når jeg åpnet pakken var at den først og fremst hadde et veldig stilig design. Den blåser bra og kraftig og funker optimalt til mitt tykke hår. Det følger med tre deler slik at du kan booste og style håret slik du ønsker. Veldig godt produkt til en middels pris. Godt fornøyd og kan trygt anbefales. #konkurranse
    2 liker

Remington
Thermacare PRO 2400 Hårfön

2 Vurderinger
465,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Thermacare Pro 2400 i fantastisk hvitt design med gulldetaljer kommer med en turbo boost-innstilling som gir deg ekstra kraft og har en lufthastighet på 90 km/t.

Hårføneren kombinerer effektiv tørking med mer beskyttelse*. Selv om motoreffekten er 2200 Watt tilbyr den samme styrke som en 2400 Watts hårføner, men med mindre varme for ekstra beskyttelse. Det keramiske gitteret gir en jevn og stabil varmefordeling og med den ioniske kondisjoneringen med 90% flere ioner** kan du få et glatt og glansfullt resultat. Med et lavere lydnivå** får du en behagelig tørkeopplevelse.

Med to medfølgende konsentratorer kan du forme håret som du vil og med diffuseren kan du effektivt tørke krøllete hår. Avslutt stylingen med kald luft for å sikre at frisyren holder gjennom alt dagen har å by på.

Vanligvis kjøpt sammen

660,-
650,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter