Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

2

Basert på 1 karakter
0
1
0
0
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Remington
3-in-1 Epilator

1 Vurderinger
525,-

Denne 3-i-1 epilatoren er med sitt avanserte epilatorsystem utformet for å med komfort gi deg et enestående, langvarig og smidig resultat.

Om du er ute etter silkemyk og glatt hud trenger du ikke å lete lenger, med denne epilatoren kan du nyte opptil 4 hårfrie uker. Den nye raskere prestasjonen fjerner 60% mer hår fra roten i ett strøk* så du kan være hårfri på null komma niks. Ved hjelp av 40 komfortpinsetter som fanger opp selv de fineste hårstråene - så små som 0,5 mm - kan du få det smidige resultatet du ønsker.

Komfort er nøkkelen når det gjelder epilering, i tillegg til komfortpinsetter bruker denne epilatoren en massasjeteknikk for å gi deg en mild hårfjerning. To hastighetsinnstillinger og tre ulike munnstykker hjelper til med å tilpasse epilatoren til ulike områder. Velg hovedmunnstykket til bena, massasjestykket med Aloe Vera der du trenger ekstra komfort eller detaljstykket for mer sensitive områder.

Det avtagbare, vaskbare hodet sørger for at rengjøringen er rask og enkel - akkurat som hårfjerningen!

  • Kategori:Epilator
  • Artikelnummer:
    1558-380-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter