Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Remington
5-in-1 Epilator

Bli den første til å vurdere dette produktet
735,-

Om du vil ha glatt hud og et langvarig resultat er Remingtons Epilator Smooth & Silky EP5 5-i-1 rett for deg. Det nye avanserte systemet er utformet for å gi deg smidigere resultat samtidig som du får en mer behagelig opplevelse.

I tillegg til et resultat som holder i opptil fire uker har EP5 5-i-1 Epilator bedre prestasjon og tar bort over 60% mer hår fra roten på bare ett strøk*. Hårfjerningen tar kortere tid og etterlater en langvarig og glatt finish. EP5 har et innebygget presisjonslys som hjelper deg med å se hvert hårstrå og på den måten sørger for at du ikke overser noen hår under behandlingen. Remington vil at hårfjerning skal være så behagelig som mulig og med epilatorens 40 komfortpinsetter får du enkelt tak i selv de fineste hårstråene.

Fem ulike tilbehør medfølger; Ultimate Contour-hode, presisjonshode, barberhode med bikinikam og et massasjehode med aloe vera for skånsom hårfjerning, alt dette gir deg muligheten til å finne det som passer for deg.

Få silkemyke resultater enda raskere, få bort 60% mer hår på ett strøk*.

Smooth & Silky EP5 5-i-1-epilatoren fjerner 60% mer hår fra roten, på ett strøk*. Presisjonslyset hjelper deg med å få med hvert eneste hårstrå og etterlater deg med en silkemyk hud i opptil fire uker. Fem tilbehør hjelper deg med å få perfekt og smidig finish.

For å passe det området du vil behandle kan du velge mellom de fem medfølgende tilbehørene. Velg mellom det nye Ultimate Contour-hodet, massasjehode med Aloe Vera, barberhode med bikinikam eller presisjonshode for mindre områder.

  • Kategori:Epilator
  • Artikelnummer:
    1558-381-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter