Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Remington
Lithium Barba Beard Skäggtrimmer

Bli den første til å vurdere dette produktet
655,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Det er lett å forstå hvorfor Remingtons mest solgte Lithium Beard Barba er så populær. Litiumbatteriet gir opptil 60 minutters bruk, som innebærer at du aldri behøver å stresse når du skaper den perfekte looken. Den lange batteritiden gjør den også til den perfekte skjeggtrimmeren når du reiser eller er på farten.

De avanserte keramiske bladene gir en skarp og profesjonell trimmeprestasjon og den justerbare kammen gir 9 trmmelengder med 11 lengder som oppnås med eller uten kam (mellom 0,44 mm og 18 mm). Uansett skjeggstil eller lengde på skjegget vil du kunne trimme med presisjon og selvtillit for å få det resultatet du ønsker hver gang.

EDGEStyler-verktøyet er ideelt for styling, forming og kanting av skjegget mens den detaljerte pop up-trimmeren er utmerket for øvrig trimming. Enkel å bruke, behagelig å holde i - du er klar på null komma niks! Nye Lithium Beard Barba MB350LC kommer i et nytt og moderne utseende i sølv.

Lithium Beard Barba: For et uovervinnelig deg!

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019