2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 28 karakterer
3
6
4
1
14
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Remington
Pearl Plattång

28 Vurderinger
699,-
Fri frakt, kan sendes omgående

En avansert og profesjonell rettetang med flere funksjoner og finesser som gjør den til det ultimate redskapet til ditt hår. Rettetangen har ekstra lange plater som er perfekt for deg med langt eller tykt hår, og med en justerbar temperatur på 150 - 235°C kan man tilpasse temperaturen etter tykkelsen på håret. Rettetangen har en oppvarmingstid på kun 10 sekunder og med varmeboost-funksjonen kan man raskt oppnå høyeste temperatur. Remington rettetangen kombinerer det tradisjonelle keramiske belegget med perler for å oppnå det varmeste, raskeste og jevneste resultatet!

Remington Pearl S9500 er utstyrt med et digitalt display som viser temperaturen på rettetangen samt en temperaturlås for å hindre at temperaturen blir justert på under stylingprosessen. Med platelåsen kan man enkelt låse platene sammen og hindre at de ripes under oppbevaring. Rettetangen har en automatisk volt justering for muligheten til å bruke den uansett hvor i verden du er, og med det dreibare kabelfeste unngår du at ledningen går i krøll og forebygger skade på ledningen som kan føre til kortslutning. For ekstra sikkerhet slår rettetangen seg automatisk av etter en time. Med keramiske plater får man dessuten en konstant temperatur og perfekt varmefordeling for det beste resultatet.

Pearl Styling Kolleksjonen

Vår stylingkolleksjon Pearl gir deg alt du trenger for å skape den seneste stilen og trenden. Den luksuriøse rettetangen, krølltangen og hårtørkeren utnytter den dyrebare kraften i perlemor sammen med et avansert keramikkbelegg for å skape herlig glansfullt og glatt hår. Med sin profesjonelle prestasjon og salongfinih er Pearl alt du trenger for ekspertstyling og enestående resultat.

Lenger holdbarhet

Remingtons unike, avanserte keramikkbelegg med ekte perlemor inneholder 15 ganger med keramikk enn vanlig belegg, hvilket gjør den 85% hardere. Det betyr at platene våre er som nye i mer enn fem år!

 • Avansert keramisk belegg med ekte perlemor: 8 x glattere, 5 x lenger holdbarhet*
 • Digitalt LCD display 150°C til 235°C
 • Keramisk varmeelement med høy prestasjon: Klar for bruk på 10 sek
 • Lange, smale, 110mm, flytende plater
 • Varmetålig luksuriøs forvaringsveske
 • Temperaturlås for å forhindre at temperaturen endres under stylingen
 • Varmeboost for å raskt oppnå høyeste temperatur
 • Automatisk voltinnstilling for hele verden
 • 3 meter ledning med vribart feste
 • Kategori:Rettetang
 • Artikelnummer:
  1558-106-0000

Vanligvis kjøpt sammen

774,-
944,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020