4 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 54 karakterer
0
0
4
18
32
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Reserol
Overnight Moisture Mask 50 ml

54 Vurderinger
525,-
Beskrivelse
Ingredienser

Nattmaske med hexapeptider, sheabutter og vitaminer. Masken gir deg myk og glatt hud med minsking av synlige linjer og beskytter mot uttørking. Samtlige ingredienser er spesielt utvalgte for sine fuktighetsgivende egenskaper.

Diffuporine® peptide (hexapeptide-37) øker nivået av aquaglyceroporin, som er ansvarlig for vanntransport inn i huden*. In vitrostudier har vist at en velfungerende transport fører til styrket hudbarriere og øker hudens fuktnivå.

Diffuporine® peptide stimulerer også cellefornyelse i det øvre hudlaget, som kan gjøre at huden blir friskere*. Sheabutter inneholder høye nivåer stearinsyre samt oleinsyre som er naturlig fuktbevarende og kan forbedre hudens elastisitet.

Vitamin E (Tocopherol) og Vitamin C er kraftfulle antioksidanter som sammen kan beskytte mot UV-stråling og på den måten beskytte huden mot for tidlig aldring som fine linjer, rynker og pigmentering.

Squalane er en naturlig, ikke-komedogen, fuktighetsbevarer med rask penetrasjon i huden, hvilket også kan ha antioksidative og mildt antibakterielle egenskaper.

* Vist i in vitrostudier.

Retter seg mot skjønnhetsbevisste kvinner +30 år, som vil ta del av det seneste med en sterk vitenskapelig dokumentasjon i basen. Kunden som vil kunne finne produkter til hele hudpleierutinen på one-stop-shop uten å fire på kravene.

Fuktighetsgivende og mykgjørende "leave-on" ansiktsmaske.

Bruk: Masken brukes på kvelden 2 ganger i uken som del av din hudpleierutine. Stryk ut et tynt lag maske over hele ansiktet samt halsen. Masser inn produktet i 5 sekunder og la den sitte over natten. Ingen produkt skal brukes over masken. Rengjør ansiktet påfølgende morgen med mild rengjøring.

50ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter