Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 9 karakterer
0
0
1
0
8
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Reserol
Skin Serum 28 ml

9 Vurderinger
625,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Hudpleie i sin mest konsentrerte form - vitaminer og aktive ingredienser som styrker hudens forsvar samt forbedrer cellenes funksjon. Styrker og beskytter den sensitive huden som lett blusser opp. Serumet er utviklet for å stimulere cellenes uttrykk, dempe mikroinflammasjoner og rødhet samt jevne ut hudtonen.

Passer alle hudtyper - Gir huden glow.

Retter seg mot skjønnhetsbevisste kvinner +30 år, som vil ta del av det seneste med en sterk vitenskapelig dokumentasjon i basen. Kunden som vil kunne finne produkter til hele hudpleierutinen på one-stop-shop uten å fire på kravene, som forventer å finne alt fra basekremer til salonginspirerte ampuller med aktivt serum.

  • Høykonsentrert ansiktsserum
  • Inneholder stamcelleekstrakt, C-vitamin samt E-vitamin
  • Ingredienser som påvirker prosesser som er viktige for cellenes uttrykk og funksjon, som på den måten kan bremse tegn på hudens aldring.

Bruk: Rengjør ansiktet godt med en mild cleanser eller i følge anbefaling fra din hudterapeut. Bruk en serviett for å åpne beholderen. Hell i ampullens øvre del, åpne den ved å bryte flaskehalsen langs den nedre fargemarkerte ringen. Hell konsentratet i håndflaten og påfør på ansikt, hals og dekolletasje. Klapp serumet skånsomt inn i huden. Påfør deretter en pleiende dag- eller nattkrem.

28ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    2369-100-0028

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020