Reverie

Reverie er en moderne minimalistisk hårpleielinje med dypt fokus på håndverk og kvalitet utviklet av hårstylisten Garret Markenson. Med hans unike og instinktive innsikt jobber han for å møte sine klienters behov gjennom innovative produkter som vil revolusjonere og beskytte håret ditt gjennom årene. Produktene er håndlagde i California og baserte på nøye utvalgte ingredienser fra planteriket med en bærekraftig opprinnelse. Reverie har et sterkt engasjement i å jobbe med naturlige og innovative råvarer av høyeste kvalitet. Transparens og ansvar for miljøet er en selvfølge, derfor jobber Reverie med Ecocert, Fairtrade og små familieeide avlinger rundt i verden for å gjennom denne handelen kunne sørge for at de støtter familienes virksomhet gjennom generasjoner.

Reveries produkter er utviklede uten: sodium lauryl sulfat, silikoner, phtalater, parabener, glykol, petrokjemiske ingredienser, kjemisk fremstilte fargestoffer og parfymer, animalske derivater, trietanolamin, diethanolamine.

7 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter