Reviderm

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Reviderm
Purity
Sicca Calcium Serum 30 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
515,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Serum for å gjenopprette hudbarrieren.

Grov, tørr hud kan være en indikasjon på at forhorningen er forstyrret. Dette sees ofte på fet og fuktfattig hud (seborrhoea sicca). Når dette skjer er det ikke mulig for hudbarrieren å bygges opp på en sunn og balansert måte. Kalsium fungerer som en sentral regulator i utviklingen av epidermis celler. Sicca Calcium Serum inneholder en høy konsentrasjon av kalsium og det hjelper til med å støtte og balansere huden. Prosessene som forstyrrer forhorningen går tilbake til en naturlig balanse og huden blir jevn og balansert.

Samtidig forbedrer kalsium dannelsen av lipider som f. eks. ceramider og fosfolipider, så hudbarrieren utvikles som den skal. Transepidermalt vanntap (TEWL) stoppes eller reduseres kraftig.

Hyaluronsyren i serumet gir intensiv penetrering av fukt med umiddelbar effekt (høymolekylær hyaluronsyre) og langsiktig påvirkning (lavmolekylær hyaluronsyre). Som et resultat elimineres flassende hud og epidermis går tilbake til en naturlig balanse. Barrierefunksjonen styrkes.

Bruk: Påfør 2-3 dråper på ansikt, hals og dekolletasje morgen og kveld etter rengjøring og toner, klapp forsiktig inn i huden. Følg opp med dag- eller nattkrem.

30 ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    2437-130-0030

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter